Vis studentum.no som: Mobil

Barn med særskilte behov

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
Søknadsfrist: Hver dag, hele året
Fagskole
24 måneder tilgang til læringsportal
Ja
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier

Barn med særskilte behov

barn med særskilte behov - nettstudier

Vil du jobbe med barn med særskilte behov?

Barn med særskilte behov er en fagskoleutdanning som skal gi deg mulighet til å styrke din faglige kompetanse på ulike områder, slik at du kan møte utfordringer i barnehage, skole, SFO og annet barne- og ungdomsarbeid. Utdanningen gir deg 60 fagskolepoeng.

Beskrivelse

Barn med særskilte behov er en fagskoleutdanning for deg som ønsker å bli en reflektert yrkesutøver med høy yrkesetisk forståelse i ditt arbeid med barn og unge.

Gjennom utdanningen skal du utvikle din faglige kompetanse på ulike områder samt ferdigheter i samarbeid med blant annet ulike lærere, barnevernspedagoger og annet personell innen oppvekst. Du skal dessuten utvikle din kompetanse slik at du kan tilpasse deg faglige virksomheter og arbeidsforhold som er i stadig endring. Utdanningen vil derfor være konkret og yrkesrettet, og gi deg muligheter for videre fordypning og spesialisering.

Utdanningen består av følgende emner:

Emne 1 – Felles grunnlag for fagskoleutdanninger i helse- oppvekstfag 
Emne 2 – Pedagogikk og didaktikk 
Emne 3 – Helsefremmende og forebyggende arbeid 
Emne 4 – Barn og unge med spesielle behov

I tillegg skal du skrive en fordypningsoppgave over et selvvalgt tema og gjennomføre en praksisperiode. 

Gratis fagskoleutdanning i oppvekstfag

Barn med særskilte behov (60 fagskolepoeng) tilbys også som gratis fagskoleutdanning ved Høyskolen Kristiania. Søknadsfrist til denne er 15. august (betalingsversjonen har oppstart hele året og ingen søknadsfrist).

Opptakskrav/Søknad

Du må ha fagbrev som barne- og ungdomsarbeider eller relevant realkompetanse for å få opptak til fagskoleutdanningen. I henhold til Prøveordning for fagskole (rundskriv F-08-13) kan også søkere med generell studiekompetanse tas opp. De som får opptak på bakgrunn av generell studiekompetanse eller relevant realkompetanse må fullføre et forkurs før de får tilgang til hovedkurset. Forkurset er gratis.

Du må også dokumentere norskkunnskaper fra grunnskole, videregående skole, norsk på høyere nivå eller norskprøven for innvandrere fra Kompetanse Norge.

Du må også fremlegge politiattest i henhold til universitets- og høyskoleloven §4-9: «I studier der studenter kan komme i kontakt med mindreårige som del av klinisk undervisning eller praksisstudier, kan det kreves å fremlegge politiattest som nevnt i politiregisterloven § 39 første ledd, ved opptak til eller underveis i studiet.» 

Studiefakta, Tittel m.m

60 fagskolepoeng

Kostnader

Pris for hele studiet: 38025,-

Inkludert i pris

  • Medlemskap i studentunionen ved Høyskolen Kristiania
  • Tilgang til klasserom på nett
  • Veilederoppfølging
  • Retting av innsendingsoppgaver
  • Eksamensavgift

  NB: Høyskolen Kristiania tilbyr også en gratisversjon av studiet. Søknadsfrist til denne er 15. august.

   Jeg vil vite mer!

   Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Barn med særskilte behov.

   Fyll inn din kontaktinformasjon

   Send interessemeldingen

   Få mer informasjon fra skolen

   Høyskolen Kristiania Nettstudier

   NKS Nettstudier

   Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

   Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til en skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

   Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

   Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

   Personlig veiledning gjennom hele studiet

   Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

   Opptak hele året

   Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

   Nettstudier – for å nå målene dine

   Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

   Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

   • Økonomi og regnskap
   • HR og ledelse
   • Salg og markedsføring
   • Kommunikasjon og PR
   • Helse, ernæring og trening
   • Pedagogikk og samfunn
   • Generell studiekompetanse

   Vi håper du vil trives som student hos oss!

   Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

   Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

   Høyskolen Kristiania Nettstudier

   Prinsens gate 7-9
   0107 OSLO

   Vil du vite mer?

   Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Barn med særskilte behov:

   Motta nyhetsbrev om utdanning
   OMTALER

   Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!