Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsførere

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Søknadsfrist: Hver dag, hele året
Type utdanning: Bachelor
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend: Ja
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsførere

bachelor i administrasjon og ledelse - autorisasjon for regnskapsførere

Bachelor i administrasjon og ledelse – bli autorisert regnskapsfører!

Ønsker du å bli regnskapsfører? Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr bachelor i administrasjon og ledelse som nettstudium. Studiet inkluderer spesialiseringsfagene som kreves for å kunne søke om autorisasjon for regnskapsførere.

Bachelorstudiet passer for deg som ønsker å oppfylle utdanningskravet til autorisasjon for regnskapsførere. Utdanningen kvalifiserer også for studiestøtte hos Lånekassen.

Hva lærer jeg?

Bachelor i administrasjon og ledelse gir deg en solid utdannelse med flere jobbmuligheter, og tilbys i sin helhet som et nettstudium.

Studiet er fleksibelt ved gjennomføring, og gir deg analytisk trening og solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett og rettslære. I tillegg til spesialiseringsfagene må du velge valgfag på 30 studiepoeng (stp) innen ett av Høyskolen Kristiania Nettstudiers spennende fagområder.

Innpassing av tidligere studier

Studieporteføljen må bestå av minimum 150 stp kjernefag og 30 studiepoeng valgfag. Bachelorgraden består av 180 stp, og kan oppnås på følgende måter:

1) Du kan ta alle 180 studiepoengene på nett.
2) Du kan innpasse inntil 120 studiepoeng av merkantile fag fra andre høyskoler, og ta de resterende 60 stp hos Høyskolen Kristiania Nettstudier.

Dette kan være Høgskolekandidat eller deler av en bachelorgrad. Det må tas minimum 60 studiepoeng hos Høyskolen Kristiania Nettstudier.

Bli autorisert regnskapsfører

For å få utstedt vitnemål i Bachelor i administrasjon og ledelse, med spesialisering som dekker autorisasjonskravet for regnskapsførere, må du ha fullført minst 60 studiepoeng av fag fra Markedshøyskolen. De merkantile fagene som kan velges inn i bachelorgraden hos Høyskolen Kristiania er fag fra Markedshøyskolen. Høyskolen Kristiania er ansvarlig for den pedagogiske tilretteleggingen av studiet.

Fagkombinasjon

For å oppnå en Bachelor i administrasjon og ledelse med spesialiseringsfagene til autorisert regnskapsfører, må du bygge opp graden din med følgende portefølje:

  • 150 studiepoeng kjernefag
  • 30 studiepoeng valgfag innen ett valgfritt fagområde

 

Hvilke jobbmuligheter gir utdanningen?

Som autorisert regnskapsfører jobber du med å føre regnskap for og gi råd til arbeidsgiveren din eller andre virksomheter enn den du selv er ansatt i. En autorisert regnskapsfører kan også starte et eget regnskapsbyrå og påta seg oppdrag fra sine kunder.

Videre studier/jobbmuligheter

En Bachelor i administrasjon og ledelse med spesialiseringsfagene til autorisert regnskapsfører kvalifiserer til å søke opptak på Master of Business Administration ved Høyskolen Kristiania eller andre mastergrader i økonomi og administrasjon.

Opptakskrav/Søknad

Du må ha generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse. 

Dersom du har relevant utdanning fra tidligere studier kan du søke om å få innpass. Det vil si at tidligere studier blir en del av din nye bachelor ved Høyskolen Kristiania. 

Alle som søker om innpass vil bli vurdert individuelt.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Kostnader

Kostnadene på studiet i administrasjon og ledelse varierer utifra hvilke kurs du ønsker å ta. Kontakt Høyskolen Kristiania Nettstudier for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsførere.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania Nettstudier

NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til en skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

Nettstudier – for å nå målene dine

Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsførere:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!