Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i anvendt psykologi

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
Nettstudier
3 år
Bachelor

Bachelor i anvendt psykologi

Kompetanse i psykologi er etterspurt innen et bredt spekter av yrker og bransjer. Felles for dem som jobber med psykologi, er en interesse for hvordan mennesker fungerer.

Psykologi går ut på å forstå menneskelige fenomener ut fra medfødte faktorer, påvirkning fra omgivelsene og utvikling gjennom livet. Psykologi er et allsidig fagområde med temaer som går fra cellenivå til samfunnsstruktur, og alt imellom. Felles for dem som jobber med psykologi, er en interesse og forståelse for hvordan mennesker fungerer.

Mellommenneskelig kompetanse

Bachelor i anvendt psykologi fra Høyskolen Kristiania utruster deg med kunnskaper og ferdigheter som kommer til nytte i mange situasjoner og i mange yrker. Mellommenneskelig kompetanse mister heller ikke sin verdi i et stadig mer digitalisert og tilrettelagt arbeidsliv.

Psykologi søker å finne svar på spørsmål om mennesker som tenkende, følende, handlende og sosialiserende individer. For eksempel hva som gjør at barn fra samme familie ikke har like minner om oppveksten. Med en bachelor i anvendt psykologi får du innsikten du trenger til å svare på slike spørsmål. Du vil kunne forklare ulike former for sosial påvirkning, du vil kunne beskrive personlighetstrekk, og du vil kunne utrede de kognitive mekanismene som ligger bak hukommelse og læring. Videre vil du kunne vurdere alt dette i en større sammenheng, blant annet i lys av samfunnsutvikling, mental helse og kulturforskjeller.

Moderne psykologi bygger på en lang tradisjon med forskningsbasert kunnskap, og metodene som brukes i dag har utviklet seg i takt med økt forståelse og mer avansert teknologi. I løpet av studietiden skal du opparbeide deg kunnskapen og ferdighetene som kreves for å fordype seg i et tema. I tillegg vil du bli kjent med teknikker og tester som benyttes for å sette seg inn spesifikke situasjoner. Psykologien har individets verdighet i fokus. Derfor kommer også etikk inn som en viktig betraktning i forskning, yrkespraksis og menneskelige relasjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor i anvendt psykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
  • Realkompetanse

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor i anvendt psykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania Nettstudier

NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til én skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

Nettstudier – for å nå målene dine

Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Tlf: 22 59 61 00
Fax 22 59 61 00
www.kristiania.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor i anvendt psykologi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!