Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Årsenhet i PR og kommunikasjon

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
Nettstudier
60.00 studiepoeng
Årsstudium

Årsenhet i PR og kommunikasjon

PR- og kommunikasjonsrådgivere arbeider med å gi strategiske råd i kommunikasjonsspørsmål til ledere i næringslivet, det offentlige, frivillige organisasjoner og i politikk.

Det er mange veier inn i PR- og kommunikasjonsfaget. Tidligere var det mest vanlig å rekruttere folk med journalist-, markedsføring og økonomibakgrunn. Gjennom de siste årene har bransjen også tiltrukket seg personer med bakgrunn fra politikk og samfunnsvitenskap. Dette er grunnen til at Markedshøyskolen har laget en utdanning som kombinerer disse fagområdene. Dermed får du en god og relevant kompetansemiks.

Dette studiet vil gi deg en innføring i taktisk, praktisk og teoretisk kunnskap for å jobbe med PR og kommunikasjon.

PR- og kommunikasjonsrådgivere jobber med å gi strategiske råd i kommunikasjonsspørsmål til ledere i næringslivet, det offentlige, frivillige organisasjoner og i politikk. Studiet passer for deg som er samfunnsinteressert.

De siste tiårene har det vært en massiv vekst i antall arbeidsplasser, og etterspørselen etter kompetente medarbeidere har sin forklaring i at offentlig og privat sektor i økende grad oppretter egne avdelinger for å ta seg av kommunikasjonskampanjer, internkommunikasjon, omdømme og renommé.

Årsenheten består av 8 emner, hvert på 7,5 studiepoeng , som også kan tas enkeltvis:

For kontakt eller mer informasjon om Årsenhet i PR og kommunikasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse .

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Årsenhet i PR og kommunikasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania Nettstudier

NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til én skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

Nettstudier – for å nå målene dine

Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Tlf: 22 59 61 00
Fax 22 59 61 00
www.kristiania.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Årsenhet i PR og kommunikasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!