Vis studentum.no som: Mobil

Administrativ koordinator

Fagskolen Kristiania
Sammendrag
Utdanningsinstitutt: Fagskolen Kristiania
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Type utdanning: Fagskole
Varighet: 2 semestre
Studielån/Stipend: Ja
Oppstart: Januar - Nettstudier
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Administrativ koordinator

administrativ koordinator fagskoleutdanning

Administrativ koordinator – Fagskolen Kristiania på nett

Ønsker du å jobbe som administrativ støtte for ledere eller ledergrupper i det private næringsliv eller offentlig forvaltning? 

Det finnes mange varianter av kontorfag ved ulike fagskoler i Norge. Studiet Administrativ koordinator tilbyr noe litt mer enn bare vanlig kontorfag. 

Hvor velge dette studiet

Hvis du vil jobbe som administrativ støtte for ledere, trenger du en variert og bred kompetanse. 

Studiet Administrativ koordinator er godt tilpasset dagens arbeidsmarked og kompetansekrav. For slike stillinger må du kunne korrespondere på norsk og engelsk og være god på dokument- og saksbehandling. Du må kunne bruke tekstbehandling, regneark, presentasjonsverktøy og sosiale medier. Du må kunne yte service og bruke systemer for oppfølging av kunder. Og du må kunne planlegge møter og andre arrangementer. 

Studiet er utviklet i nært samarbeid med yrkesfeltet. Du kan være trygg på at fagskolen på nett gir deg en ettertraktet utdanning.

Hva lærer du

I deltidsutdanningen Administrativ koordinator lærer du hvordan du planlegger møter og arrangementer, oppfølging av kunder, arbeide med sosiale medier og dokument- og saksbehandling. Du lærer hvordan du kommuniserer med kunder og andre både på norsk og engelsk.

Etter endt utdanning møter du en variert arbeidsdag hvor kontroll og struktur blir sett på som en av de viktigste egenskapene dine. Utdanningen er utviklet i tett samarbeid med yrkeslivet. Du kan derfor være sikker på at deltidsutdanningen på nett gir deg en ettertraktet sekretærutdanning.

Studiemodell

Utdanningen gjennomføres over 2 semestre på deltid. Utdanningen består av følgende emner:

 • IT
 • publiseringssystemer og sosiale medier
 • administrative fag
 • jus
 • engelsk
 • eksamen

Karriere

Etter endt utdanning kan du tre inn i en rolle som koordinator og sekretær for bedriftsledere og yrkestopper. Du kan blant annet få ansvar for sosiale medier, kundeoppfølging, planlegge/gjennomføre arrangementer, innholdsproduksjon til nettsider og annen tekstbehandling. Dette åpner for sosiale arbeidsdager, både med kunder og ansatte, med mange varierte arbeidsoppgaver.

Eksempler på stillinger du kan søke på etter endt utdanning er:

 • sekretær/PA
 • administrativ koordinator
 • administrasjonssekretær
 • administrative støttestillinger innenfor stat og kommune
 • resepsjoniststillinger med utvidede administrative støttefunksjoner
 • kurs- og konferansevertinne

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet for denne utdanningen er fullført og bestått videregående skole.

Alternativt kan du søke på grunnlag av din realkompetanse. Opptak basert på realkompetanse gjøres ved en helhetsvurdering hvor også utdanning og aktiviteter i fritiden teller med. Du må være 23 år eller eldre i opptaksåret for å bli tatt opp på grunnlag av realkompetanse.  

Søkere med utdanning fra land utenfor Norden må dokumentere at de har norskkunnskaper tilsvarende de ferdigheter som oppnås ved Norsk Vg1 studieforberedende eller Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram, eller norsktest nivå B2.  

Usikker på om du oppfyller opptakskravene?  Kontakt Fagskolen Kristiania, så hjelper de deg med å finne ut av det.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning (30 studiepoeng)

Krav til utstyr

I utgangspunktet fritt valg av maskin, men tilgang på Windows operativsystem påkrevd grunnet enkelte programvarepakker (dette kan være i form av en egen Windows-partisjon på Mac).

Vi anbefaler likevel at maskinen bør ha:

 • Windows 10
 • minimum 4GB internminne (RAM)
 • mikrofon – for å delta i virtuelt klasserom
 • lydkort og høyttalere/headset. Vi anbefaler å bruke et Skype for Business UC-kompatibelt headset. Vi har god erfaring med Jabra og Logitec modellene
 • ledig diskplass, etter at all programvare er på plass, bør ikke være mindre enn 50GB

Kostnader

Pris: 39 900 kr

Inkludert i prisen

 • innføringskurs i studieteknikk på nett
 • medlemskap i ONF
 • tilgang til Office365
 • eksamensavgift

Utgifter til pensumbøker kommer i tillegg.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Administrativ koordinator .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Fagskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania

På Fagskolen Kristianias ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. Vi tilbyr stedbaserte studier innen design, kommunikasjon og teknologi. Nå tilbyr vi også fagskolestudier på nett innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT.

mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

På Fagskolen Kristiania arbeider du gjennom hele utdannelsen med praktiske øvingsoppgaver slik at du får trent deg opp i faget. Enten du vil bli interiørdesigner, filmprodusent, festivalkoordinator, eller drømmer om å bli tekstforfatter eller illustratør, så møter du lærerne som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Hva er en fagskoleutdanning

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesutdanning som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse og har et omfang på ett til to år.

Undervisningen foregår i mindre klasser der du arbeider med virkelighetsnære utfordringer, hvor prosjektarbeid er en viktig arbeidsform.

Bachelormuligheter

Etter fullført fagskoleutdanning kan du dra til utlandet og studere videre for å ta en internasjonal bachelorgrad, via vår samarbeidspartner Education Link.

Kombinasjonen av en norsk, bransjeorientert fagskoleutdanning og en akademisk grad i utlandet, gir deg en unik kunnskap og solid kompetanse. Du vil få en personlig og faglig utvikling, internasjonalt nettverk og ikke minst internasjonal erfaring og venner for livet.

For deg som har fullført visse fagskolestudier hos oss er det også mulig å søke innpass på 2. året på noen av våre bachelorstudier. Dette gjelder kun enkelte fagskolestudier og bachelorutdanninger.

Vi gjør oppmerksom på at du kan måtte ta eksamener/emner i tillegg. For mer informasjon om bachelormuligheter kan du ta kontakt med våre studentambassadører.

Mastermuligheter med fagskoleutdanning

Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav.

Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet.

Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.

Vis alle utdanninger fra Fagskolen Kristiania
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Administrativ koordinator :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!