Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Ja

Biomedisin

biomedisin utdanning

Biomedisin

Moderne medisin baserer seg på vitenskapelige og teknologiske tilnærminger som har sitt opphav i biologi og fysiologi. Dette er det som kan kalles biomedisin.

Med en Bachelor i biomedisin fra Høyskolen Kristiania vil du lære deg mekanismene bak hvordan organer, celler og gener fungerer. På biomedisinstudiet vil du jobbe med blant annet celle- og molekylærbiologi, mikrobiologi, genetikk, immunologi, farmakologi og toksikologi. Utdanningen består av mye teori, men du vil også få lære gjennom laboratorieforsøk.

Fremtidens helseutfordringer er mange, og med denne utdanningen får du verktøy som gjør deg rustet til å gå dem i møte. Sammen med andre yrkesgrupper blir det kanskje du som løser kreftgåten eller problemer knyttet til antibiotikaresistens?

Hva lærer du?

Biomedisinstudiet består av flere interessante emner. Du vil blant annet lære om celle- og molekylærbiologi, mikrobiologi, genetikk, immunologi, farmakologi og toksikologi. 

I løpet av studietiden din hos oss vil vi også gå i dybden på. 

 • Anatomi og fysiologi
 • Sykdomslære
 • Vevslære
 • Energiomsetning
 • Medisinsk genetikk

Du vil også lære om genetikkens rolle i ulike sykdommer, og hvordan man benytter avansert programvare for å analysere og tolke biologiske data.

Utdanningen vil gi deg verktøyene du trenger for å kunne jobbe med verdens helseutfordringer i ulike yrkesgrupper som jobber med helseproblematikk.

For kontakt eller mer informasjon om Biomedisin, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Videre muligheter

Høyskolen Kristiania har en avtale med University of Nicosia Medical School hvor studenten kan bygge videre på Bachelor i biomedisin med fire år for å få profesjonsutdannelsen i medisin. Når du er ferdig med bachelorgraden hos oss, kan du gå videre til University of Nicosia på Kypros. Hvis du har B i snitt er du garantert å komme inn på intervju.

Profesjonsutdannelsen innebærer et 4-årig program levert av St George’s, University of London. Studiet gjennomføres ved University of Nicosia Medical School.

I motsetning til Norge, har ikke Storbritannia integrert praksis gjennom medisinstudiene. Studentene må derfor gjennomføre en praksisperiode i Storbritannia etter at de er ferdig med studiene før de kan oppnå autorisasjon i Storbritannia.

Viktig: I forbindelse med at Storbritannia går ut av EU må det fremforhandles nye avtaler for godkjenning av helseutdanninger herfra.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Politiattest

Søkere til helsefag må fremlegge politiattest i henhold til universitets- og høyskoleloven §4-9:

«I studier der studenter kan komme i kontakt med mindreårige som del av klinisk undervisning eller praksisstudier, kan det kreves å fremlegge politiattest som nevnt i politiregisterloven § 39 første ledd, ved opptak til eller underveis i studiet.»

Kostnader

47 000 kr pr semester. 

1900 kr registreringsavgift.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Biomedisin.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Biomedisin:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!