Vis studentum.no som: Mobil

Bærekraft og forretningsutvikling

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Bærekraft og forretningsutvikling

student på byggeplass

Bærekraft og forretningsutvikling

Vil du jobbe med bærekraft i fremtidens næringsliv? Da er dette utdanningen for deg.

Både nasjonalt og internasjonalt er bærekraft et høyt prioritert område. Bærekraft er høyt på den politiske agendaen, og stadig flere bedrifter ser sammenhengen mellom bærekraft og langsiktig lønnsomhet. For hvis bedrifter skal være lønnsomme også i fremtiden, må man drive smartere, grønnere og bedre.

Bærekraft og forretningsutvikling handler om hvordan man sørger for at alle ressurser ivaretas i et kretsløp, slik at økonomisk vekst kan gjøres bærekraftig. Dermed blir verdiskapingen sirkulær og ikke lineær. For å få til en slik omstilling, kreves det kompetanse innen verdikjeder, innovasjon og bærekraft.

Dette studiet har fokus på hvordan organisasjoner ledes, styres og skaper verdi for kunder og samfunnet. Dermed er det lagt opp til at studentene skal få solid kompetanse innen økonomisk-administrative fag i tillegg til kunnskap om bærekraft og sirkulær økonomi.

Bachelor i bærekraft og forretningsutvikling gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å bidra til å skape produksjons- og forbrukersystemer som krever minimalt med ressurser. Du vil lære å se muligheter der andre ser begrensninger, og du vil få en grundig innføring i økonomiske modeller, økosystemer og sirkulære kretsløp.

Målet er at du etter endt utdanning vil være rustet til å hjelpe bedrifter og organisasjoner operere på en mer bærekraftig måte enn i dag.

Hva lærer du? 

Studiet vil gi studentene en solid innføring i hvordan organisasjoner ledes, styres, markedsføres og leverer verdi til kunder og brukerne sine. I tillegg til dette vil studentene få solid innføring i bærekraft og sirkulærøkonomi.

Målet er at studentene skal kunne kombinere disse fagretningene og kunne bruke sin kompetanse til å gå inn i organisasjoner som endringsagenter for økt bærekraft og sirkulær tankegang.

I løpet av din studietid hos oss vil du få en grundig innføring i fag som:

 • Verdikjedeledelse
 • Forretningsstrategi
 • Etikk, samfunnsansvar og bærekraft
 • Miljø- og økologisk økonomi
 • Organisasjon og ledelse

Studiet gir bred kunnskap innen sirkulær økonomi og bærekraft med et fokus på økonomisk-administrative fag. Etter endt utdannelse vil du ha en ettertraktet kunnskap som vil være med på å gjøre deg attraktiv i dagens og fremtidens arbeidsmarked. Du blir også en del av et fagmiljø som brenner for bærekraftige løsninger for fremtiden.

For kontakt eller mer informasjon om Bærekraft og forretningsutvikling, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Du vil kunne jobbe med økonomi og ledelse innen de fleste type bedrifter og industrier hvor bærekraftig produksjon og drift enten allerede står i fokus, eller hvor man ønsker å ruste bedriften for fremtiden.

Med en Bachelor i bærekraft og forretningsutvikling går du mange spennende jobbmuligheter i møte, og blir en del av fremtidens næringsliv.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

180 studiepoeng.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bærekraft og forretningsutvikling.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bærekraft og forretningsutvikling:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!