Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Psykologi og psykisk helse

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Bachelor i Psykologi og psykisk helse

Bachelor i Psykologi og psykisk helse

Både lettere og tyngre psykologiske problemer er dessverre ikke uvanlige, verken blant barn, ungdom eller voksne. Årsakene er ofte mange og sammensatte, og ved å studere psykologi får du en bedre forståelse av hva som forårsaker adferd, tanker og følelser. I tillegg får du innsikten og verktøyene du trenger for å jobbe med psykiske plager og bidra til å bedre menneskers liv.

Hva lærer du?

Bachelorgraden i psykologi og psykisk helse gir en grunnleggende utdanning i psykologiens hovedområder, med særlig vekt på psykisk helse. Studiet gir deg kunnskap til å forstå kognitive prosesser og menneskelig atferd. Videre gir bachelorprogrammet en innføring i ulike perspektiver på psykisk helse, psykopatologi og faktorer som påvirker psykiske helse, både på individ-, gruppe- og samfunnsnivå.

Bachelorprogrammet tar for seg et bredt spekter av temaer relevant for psykologi og psykisk helse. Du får kunnskapen til å forstå kognitive prosesser og menneskelig adferd og lærer om tiltak som hjelper motivasjon og læring, og som forebygger psykiske lidelser. Du får også lære mer om psykologiske faktorer og prosesser som gjør seg gjeldende i arbeidslivet. 

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor i Psykologi og psykisk helse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Hva kan du bli?

  Med en bachelorgrad i psykologi og psykisk helse åpner det seg mange spennende dører ut i arbeidslivet. Utdanningen er bred og kan benyttes i en rekke ulike stillinger og yrker. Du blir også godt rustet til å arbeide med psykisk helse og psykiske lidelser, blant annet i skoler, barnehager eller andre kommunale tilbud. Du kan jobbe med miljøarbeid, rådgivning eller veiledning og vil være en viktig støttespiller for mennesker som av ulike årsaker sliter med psykologiske utfordringer.

  Opptakskrav/Søknad

  For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

  • Generell studiekompetanse
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
  • Realkompetanse

  Studiefakta, Tittel m.m

  Bachelorgrad, 180 studiepoeng.

  Kostnader

  Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

  Hvorfor velge Høyskolen Kristiania ?

  Relevante gjesteforelesere

  Sosialt skolemiljø

  Tett på arbeidslivet

  Jeg vil vite mer!

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor i Psykologi og psykisk helse.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen

  Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania  |  Velg en utdanning som utfordrer!

  Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og er i dag en av Norges eldste private institusjoner innen høyere utdanning. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier tidligere Westerdals Oslo ACT, Norges musikkhøyskole og Norges Dansehøyskole, og har over 18.000 studenter fordelt på campuser i Oslo, Bergen og på nett. Det er en akkreditert høyskole med solid økonomi, hvorav alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. 

  Høyskolen Kristiania ønsker å være en utfordrer i utdanningsmarkedet, og vil inspirere til endring gjennom å være utfordrende, nær, flerfaglig og kreativ. Det er en fremtidsrettet høyskole som særlig fokuserer på yrkesrelevant kunnskap og kompetanse i studieprogrammer og forskning, og jobber systematisk med å skape en positiv utvikling av samfunnet gjennom sterke fagmiljøer og forskningssamarbeid med arbeidslivet. Som student på Høyskolen Kristiania møter du praktisk orienterte og relevante studieprogrammer som forbereder deg på livet etter endt studie.

  Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

  Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire faglige avdelinger:

  De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

   Høyskolen Kristiania Oslo

   Høyskolen Kristiania har tre lokasjoner i Oslo, hvor alle har en sentral beliggenhet i sentrum. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit. Her finner du auditorier og klasserom av ulike størrelser, i tillegg til moderne fasiliteter som kantiner, bibliotek, verksteder, og studentpub. Fasilitetene er også tilpasset de ulike studieretningene, med spesialrom for helsestudentene, øvingsrom for musikkstudentene, labber for de kreative studentene og andre tilrettelagte rom som møter dine behov som student.

   En av de største fordelene med å studere midt i hovedstaden, er at alt ligger et steinkast unna. I tillegg til moderne og sentrale lokaler, får du oppleve Oslos rike kultur, uteliv, friluftsliv og andre spennende aktiviteter. Oslo tilbyr et stort utvalg butikker, spisesteder, puber og underholdningstilbud, samtidig har du en lett tilgang på strender, parker og skog.

   Høyskolen Kristiania Bergen

   Bergen skiller seg ut fra andre studentbyer med sitt sentrumsnære studentmiljø. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Her finner du flere av Norges beste festivaler, et rikt studentliv, samt kort vei til natur og friluftsliv. Bergen har noe for alle, uansett hva du er interessert i. Den korte veien til utlandet har gjort Bergen til et knutepunkt for teknologi, kunnskap, næringsliv, natur og kultur.

   Hos Høyskolen Kristiania i Bergens finner du topp moderne lokaler, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studioer. Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet, og tilbyr flere praksismuligheter i bedrifter som passer ditt studieområde, i tillegg til flere utvekslingsmuligheter. Flere av våre studenter har gjennom disse tilbudene fått jobb lenge før endt studie.

   Nettstudier

   Ønsker du en mer fleksibel og selvstyrt studiehverdag? Høyskolen Kristiania tilbyr utdanning med høy kvalitet, uavhengig av din livssituasjon eller hvor du befinner deg. Utdanningen er like mye verdt som om du hadde studert på campus, og du får en utdanning med høy kvalitet og dyktige forelesere. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg gjennom studiet, og du får muligheten til å kombinere utdanning, familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser.

   Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

   Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

   Høyskolen Kristiania

   Prinsens gate 7-9
   0107 Oslo

   Vil du vite mer?

   Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor i Psykologi og psykisk helse:

   Motta nyhetsbrev om utdanning
   OMTALER

   Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

   Solveig jobber som Frontend Deve...

   Det tok ikke lang tid fra Solveig hadde fullført bachelorgraden i frontend- og mobilutvikling til hun var i jobb. Hun tok med graden hjem til Stavanger, hvor hun nå jobber som Frontend Developer i Ensign reklamebyrå.

   Les mer
   Nyutdannede skuespillstudenter i...

   Rett fra skolen og inn på sett! Vivild Falk Berg og Deniz Kaya har tilbrakt sommeren på innspilling av serien "Pørni" skrevet av Henriette Steensrup.

   Les mer
   - Oppgavene jeg jobber med er ta...

   Mattias er på sitt siste år på Bachelor i HR og personalledelse. Selv under pandemien klarte han imponere Gjensidige, og lande en spennende og relevant jobb som HR Business Partner Intern.

   Les mer