Bachelor i byggeplassledelse

Høyskolen for yrkesfag
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik, Nettstudier
1,5 år (heltid) / 2,5 år (deltid)
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Høst
Nettbasert med samlinger

Bachelor i byggeplassledelse

Bli byggeplassleder med bachelor fra Høyskolen for Yrkesfag

Bachelor i byggeplassledelse er et hel- eller deltids nettbasert studium på 180 studiepoeng. Studiet er spesielt tilpasset for de med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Opptak går både gjennom generell studiekompetanse, og praktisk erfaring og en yrkesfaglig bakgrunn.

Bachelor i byggeplassledelse er for de som ønsker å ha det overordnede ansvaret på byggeplassen på forskjellige nivåer og områder, være seg prosjektledelse, økonomi, kontakt med underleverandører og sikkerhet. Herunder ledelse av byggeprosjekter, men med særlig fokus på entreprenørsiden av byggeprosessen. Dette kan være både hos byggherrer, entreprenører og rådgivere.

Studiet er en mer erfaringsbasert utdanning, som i større grad kombinere det teoretiske med en praktisk tilnærming. Her utdannes byggeplassledere med bred og praksisnær kunnskap, gode ferdigheter og høy kompetanse.

Byggeplasslederutdanningen retter seg primært mot personer som innehar stilling som bas, anleggsleder eller byggeleder og som ønsker videreutdanning eventuelt som påbygning på teknisk fagskole, feks. utøvende med fagbrev innen bygg, klima/energi/miljø og elektro.

Høyskolen for yrkesfag har løpende opptak fram til studiestart.

Kontaktinformasjon til Høyskolen for yrkesfag

Høyskolen for yrkesfag

Studievegen 7
2815 Gjøvik

Tlf: 997 90 504

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!