Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Årsstudium

Årsstudium i misjon og kirke

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Årsstudium i misjon og kirke

Årsstudium Misjon og kirke

Ved vår avdeling i Stavanger tilbyr vi en spennende og relevant årsenhet. Studiet passer for både ansatte og frivillige i menighet.

Ved HLT Stavanger tilbyr vi en årsenhet (60 studiepoeng) i Misjon og kirke, som kan bygges inn i en bachelorgrad i teologi og ledelse.

HLT Stavanger er et samarbeid mellom HLT og IMI-kirken. HLT Stavanger lever tett på IMI-kirkens liv, med felles lokaler og mulighet for praksisplass i menigheten, en unik læringssituasjon hvor veien mellom teologi og praksis, liv og refleksjon er kort. Kombinert med spennende forelesere og praksisopphold i nytenkende menighetsmiljø, utrustes du til å være leder i og utenfor kirken i en ny tid.

Ved HLT Stavanger har vi en undervisningsrytmne hvor vi møtes ukentlig for enten forelesning, kollokviegruppe eller gruppearbeid. Disse vil fortrinnsvis legges mandag til onsdag. Det er mulig å velge redusert undervisning i utvalgte emner, og vi vil etterstrebe å samle undervisningen for studenter med redusert undervisning i utvalgte undervisningsuker. Vi tar forbehold om endringer i timeplan og studiested.

Etter fullført årsenhet kan du fortsette studiene på HLT Oslo, men fortsette å bo i Stavanger og ha praksis i Imi-kirken eller en annen lokal menighet eller organisasjon. HLT sin samlingsbaserte undervisningsmodell gjør at du kan fortsette å bo hjemme, men studere i Oslo sammen med andre studenter fra hele landet. Les mer om våre bachelorstudier i menyen til høyre.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Høyskolen for Ledelse og Teologi
Michelets vei 62a
1368 Stabekk

Høyskolen for Ledelse og Teologi

Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) tilbyr følgende utdanninger: Bachelor i teologi og ledelse Årsstudium i verdibasert endringsledelse Årsstudium i kristent ungdomsarbeid Grunnstudium i Kristendom/RLE Årsstudium i teologi...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høyskolen for Ledelse og Teologi

Highlights