Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Tindevegleder

Høgskulen i Volda

Om utdanningen

Norske Tindevegledere (NORTIND) er medlem av det internasjonale tindeveglederforbundet. NORTIND tar opp rundt 10 nye medlemmer for kvalifisering annet hvert år. Gjennom samarbeidet med Høgskulen i Volda gir utdannelsen både formell kompetanse til å jobbe med fjellføring og kurs i hele verden og 90 studiepoeng innenfor høyere utdanning. Opptaket blir gjennomført av NORTIND.

Kvalifiseringen går over tre år og omfatter en lang rekke tema knyttet til natur og mennesker i forbindelse med klatring, bre og ski. Lærere/vegledere på kursene er godkjente tindevegledere, i tråd med Nortinds internkontroll. Studiet er bygget opp med to studieemner: Tindeveglederkandidat (60 stp) Tindevegleder (30 stp) Les studie- og emneplaner for mer informasjon.

Høgskulen i Volda

Velkomen til Høgskulen i Volda 

Midt imellom fjord og fjell finn du studiebygda Volda. Med sine 4500 studentar og 350 tilsette er Høgskulen i Volda den største utdanningsinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studentar, og høgskulen tilbyr nokre av landets leiande medieutdanningar og tradisjonsrike lærarutdanningar.

Aktiv fritid i Volda

Dersom du trivst i naturen, har du uendeleg mykje å glede deg til som student i Volda! Område byr på utallige naturopplevingar og du har også mange innandørs tilbod å velje mellom. Og årlege festivalar som X2 Festivalen og Den Norske Dokumentarfilmfestivalen trekk fleire tusen besøkande til bygda.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen i Volda

Kontaktinformasjon til Høgskulen i Volda

Høgskulen i Volda

Joplassvegen 11
6101 Volda


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!