Videre- og etterutdanning

Medieproduksjon

Høgskulen i Volda, i Volda (+1 studiesteder)
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato

Medieproduksjon

Matkultur er eit praktisk og teoretisk studium med fokus på matkultur og konservering av mat. Du skal tileigne deg praktiske ferdigheiter om tradisjonsmat, og kunnskap om korleis matkulturen har utvikla seg frå førhistorisk tid og fram til i dag.

Formidling av matkulturelle tema gjennom handlingsboren kunnskap og digitale medium står sentralt. Studiet gir også høve til at du kan fordjupe deg i eit sjølvvalt matkulturelt tema som er relevant for den einskilde sin profesjon eller yrke.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

Høst

  • Nettbasert med samlinger
  • Volda

Høst

  • Nettbasert med samlinger
  • Nettstudier
Høgskulen i Volda
Joplassvegen 11
6101 Volda

Velkomen til Høgskulen i Volda 

Midt imellom fjord og fjell finn du studiebygda Volda. Med sine 4500 studentar og 350 tilsette er Høgskulen i Volda den største utdanningsinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studentar, og høgskulen tilbyr nokre av landets leiande...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskulen i Volda

Highlights