Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Barnehagelærarutdanning, deltid

Høgskulen i Volda

Om utdanningen

Ta barnehagelærerutdanning på deltid ved Høgskulen i Volda

Barnehagelærarutdanninga ved Høgskulen i Volda har som mål å gi studentane kunnskapar og ferdigheiter som kvalifiserer for utøving av barnehagelæraryrket i eit samfunn prega av mangfald og endring.

Barnehagelærarar er etterspurde arbeidstakarar over heile landet. Det er eit meiningsfylt yrke med eit stort ansvar, der du får brukt deg sjølv og evnene dine på å rettleie barn på ein positiv måte.  

Undervisninga er organisert med to undervisningsdagar kvar veke (mest truleg mandag og onsdag). All undervisning i første, andre, femte, sjette og åttande semester er lagt til Ålesund. Undervisninga i tredje, fjerde og sjuande semester vert gjennomført ved Høgskulen i Volda.

Høgskulen i Volda tilbyr barnehagelærerutdanning på både deltid og heiltid.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Høgskulen i Volda

Velkomen til Høgskulen i Volda 

Midt imellom fjord og fjell finn du studiebygda Volda. Med sine 4500 studentar og 350 tilsette er Høgskulen i Volda den største utdanningsinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Volda er kjent for aktive studentar, og høgskulen tilbyr nokre av landets leiande medieutdanningar og tradisjonsrike lærarutdanningar.

Aktiv fritid i Volda

Dersom du trivst i naturen, har du uendeleg mykje å glede deg til som student i Volda! Område byr på utallige naturopplevingar og du har også mange innandørs tilbod å velje mellom. Og årlege festivalar som X2 Festivalen og Den Norske Dokumentarfilmfestivalen trekk fleire tusen besøkande til bygda.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen i Volda

Kontaktinformasjon til Høgskulen i Volda

Høgskulen i Volda

Joplassvegen 11
6101 Volda


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!