Vis studentum.no som: Mobil

Undervannsteknologi - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Bergen, Trondheim

Om utdanningen

Master i undervannsteknologi

Fremtiden for olje- og gassindustrien er ikke på plattformene i Nordsjøen. Den er under vann, eller "subsea". I fremtiden er det havbunnsinstallasjoner som vil gi oss tilgang til reservoarene som gjemmer seg i dypet.

Dette er en tverrfaglig sivilingeniørutdanning som egner seg som påbygging for deg som er ingeniør med bachelorgrad innen maskinfag, marinteknikk, undervannsteknologi, elkraft, automatisering, energiteknologi eller lignende.

Du velger én av følgende studieretninger:

  • Drift og vedlikehold
  • Undervanns kontrollsystemer
  • Marin undervannsteknologi

Utdanningen er et samarbeid mellom NTNU i Trondheim og Høgskulen på Vestlandet.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i ingeniørfag med minst 25 studiepoeng i matematikk, 5 studiepoeng i statistikk og 7,5 studiepoeng i fysikk, eller tilsvarende utdanning.

Med «tilsvarende utdanning» menes bachelorgrad på 180 studiepoeng, minimum 25 studiepoeng i matematikk, 5 studiepoeng i statistikk og 7,5 studiepoeng i fysikk, samt emner med læringsutbytte som tilsvarer «ingeniørfaglig basis» og «programfaglig basis» i ingeniørstudiet. «Ingeniørfaglig basis» omfatter grunnleggende matematikk og emner relatert til ingeniørrollen, mens «programfaglig basis» omfatter tekniske fag, realfag og samfunnsfag relatert til ingeniørstudiets fagfelt (jfr §3 irammeplan for ingeniørutdanning).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Sivilingeniørutdanning (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!