Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsarbeid - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bergen
Ja

Om utdanningen

Master i samfunnsarbeid

Er du interessert i samfunn, sosialt arbeid og medborgerskap? Med en mastergrad i samfunnsarbeid kan du jobbe i organisasjoner, i næringslivet eller hos lokale og regionale styresmakter.

Samfunnsarbeid er en planlagt prosess der en eller flere profesjonelle aktører bidrar til at et interessefellesskap eller et nærmiljø når de målene de har satt. Samfunnsarbeid er en metode for å analysere utfordringer og barrierer for deltakelse, og å sette i gang endringsprosesser, gjerne i lag med marginaliserte grupper.

Masterutdanningen i samfunnsarbeid er tverrfaglig, og er satt sammen av obligatoriske emner (60 sp), selvvalgte emner (15 sp) og masteroppgave (45 sp).

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller tilsvarende innen samfunnsfag, helse-, sosial-, eller politifag, pedagogiske fag eller tilsvarende profesjonsutdanning.

Søkere uten profesjonsutdanning må ha bachelorgrad eller tilsvarende, og minimum 80 studiepoeng i samfunnsvitenskapelige emner.

Karakterkrav: Samlet karakter må være C eller bedre.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!