Vis studentum.no som: Mobil

Produksjonsteknikk - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i produksjonsteknikk

Produksjonsteknikk gir tverrfaglig kompetanse innen teknologi, verdiskaping og administrasjon. En ingeniør med denne utdanningen kan bidra til å utvikle, tilpasse og innføre både tekniske og administrative løsninger i takt med skiftende forhold i og utenfor virksomheten.

Produksjonsingeniøren har en viktig rolle for at arbeidsplassen henger med på utviklingen. Innen produksjonsteknikk får studenten mulighet til å heve blikket og ikke bare se på teknikk og detaljer, men også på de overordnede omkringliggende prosessene som eksempelvis logistikk og ledelse.

Velger du å studere produksjonsteknikk, får du både kommersiell og teknologisk ballast. Utdanningen legger vekt på maskintekniske fag, produksjon og tilvirkning, prosjektledelse, innovasjon og produktutvikling, markedsføring, logistikk og innkjøp, vedlikehold og kvalitetsteknikk.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, Matematikk R1+R2 og Fysikk 1.

Bestått forkurs oppfyller kvalifikasjonskravene. Bestått teknisk fagskole fra tidligere strukturer oppfyller kvalifikasjonskravene. Søkere med bestått teknisk fagskole etter lov om fagskoler av 2003 må ta matematikk R1+R2 og Fysikk 1 i tillegg.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i ingeniørfag (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!