Vis studentum.no som: Mobil

Nautikk, Y-vei - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Haugesund
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i nautikk (Y-vei)

Har du fagbrev som matros eller fisker, og ønsker å bli dekksoffiser? Med bachelor i nautikk Y-vei forteller du næringa at du har hatt praksis i forkant av studiet, og at du etter fullført studium er svært godt rustet for den jobben du skal gjøre.

Nautikkutdanningen er solid forankret i en av de sterkeste maritime klyngene i Norge. Utdanningen er godkjent av Sjøfartsdirektoratet i tråd med internasjonalt regelverk (STCW) og gir deg det teoretiske grunnlaget for å kunne løse uavgrenset dekksoffiserssertifikat (D1).

Opptakskrav/Søknad

Fagbrev som

  • fisker (Kunnskapsløftet) / fangst og fiske (Reform 94).
  • matros (Kunnskapsløftet/Reform 94).

For søkere med fag-/svennebrev etter 3 år i skole, blir det krevd minimum 12 mnd. relevant yrkespraksis etter avlagt fag-/svenneprøve. Du må fremlegge dokumentasjon på bestått grunnleggende sikkerhetsopplæring (IMO 60).

Søkere med fagbrev før Reform 94 eller utanlandsk fagbrev må dokumentere tilsvarende kompetanse.

Søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass på vilkår om bestått prøve.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Haugesund

Tlf: 55 58 58 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!