Vis studentum.no som: Mobil

Maritime Management - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
4 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Ja
Høst
Haugesund, Tromsø, Vestfold, Ålesund

Om utdanningen

Bachelor i Maritime Management

Maritime Management er spesialtilpasset deg som har to-årig maritim fagskole. Dersom du har gjennomført maritim teknisk fagskole med fordyping dekksoffiser på ledelsesnivå eller maskinoffiser på ledelsesnivå, er dette utdanninga for deg!

Studiet er et samarbeid mellom Universitetet i Sørøst-Norge, NTNU, UiT Norges arktiske universitet og Høgskulen på Vestlandet, og startet høsten 2019.

Innholdet i studiet er utarbeidet på bakgrunn av innspill fra maritimt næringsliv fra hele landet og tidligere fagskoleutdannede.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått toårig maritim teknisk fagskole, med fordyping dekksoffiser eller maskinoffiser, på ledelsesnivå.

Fritak

Søkere med oppnådd vitnemål etter 1. juli 2013 får fritak for 60 studiepoeng, som utgjør første studieår. Søkere med vitnemål fra før 1. juli 2013 vil bli vurdert individuelt, og må få fritak for 60 studiepoeng (som utgjør første studieår) for å være kvalifisert.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Haugesund

Tlf: 55 58 58 00


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!