Vis studentum.no som: Mobil

Kvalitets- og HMS-ingeniør - Bachelor

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Haugesund

Om utdanningen

Kvalitets- og HMS-ingeniør (bachelor)

Trygghetsstandardene i offshorevirksomhetene i Nordsjøen har utviklet seg til å bli de mest omfattende i verden. Som Kvalitets- og HMS-ingeniør bygger du opp og drifter styringssystem for kvalitet og HMS, slik at en unngår uønskede hendelser, enten det er kvalitetsforverring av produktet, utslipp til miljø, skader på mennesker eller brudd på tryggheten.

Gjennom internkontroller og risikoanalyser sørger Kvalitets- og HMS-ingeniøren for å forbedre rutiner og praksis som påvirker helse, miljø og trygghet på arbeidsplasser. Høgskulen på Vestlandet er den eneste høgskolen i landet som tilbyr denne utdanningen, og kompetansen din er etterspurt i både privat og offentlig sektor.

Plassert på Vestlandet ligger høgskolen midt i hjertet av næringen som jobber mot olje- og gassfeltene i Nordsjøen. Denne regionen er i sentrum for olje- og gassvirksomhet i Norge, med mange bedrifter som arbeider med offshorerelatert virksomhet.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, Matematikk R1+R2 og Fysikk 1.

Bestått forkurs oppfyller kvalifikasjonskravene. Bestått teknisk fagskole fra tidligere strukturer oppfyller kvalifikasjonskravene. Søkere med bestått teknisk fagskole etter lov om fagskoler av 2003 må ta matematikk R1+R2 og Fysikk 1 i tillegg.

Mangler du Matematikk R1/R2 og/eller Fysikk 1, kan du søke opptak via Tresemesterordningen (TRESS) ved Høgskulen på Vestlandet.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i ingeniørfag (180 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Haugesund

Tlf: 55 58 58 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!