Vis studentum.no som: Mobil

Kunnskapsbasert praksis i helsefag - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Deltid
4 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Ja

Om utdanningen

Master i kunnskapsbasert praksis i helsefag

Er du helsearbeider og vil utvikle fagkompetansen din? Med master i kunnskapsbasert praksis får du kunnskapen du trenger for å bli en faglig pådriver på arbeidsplassen din.

Samfunnet har behov for godt utdannet helsepersonell med evne til å identifisere praksisnære og relevante spørsmål. Utdanningen gir deg kompetanse til å videreutvikle fagfeltet ditt, og til å bidra til utviklings- og endringsprosesser i klinisk praksis. Du lærer også å evaluere gjeldende praksis.

Undervisningen er samlings- og nettbasert, med seminarer, samlinger og gruppearbeid. Du vil også bli invitert til å delta på relevante fagseminarer utenom oppsatt undervisningstid.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller tilsvarende innen helsefag. Kandidater med annen relevant utdanning kan også søke, og vil bli vurdert individuelt.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!