Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: 15. april
Årsstudium
1 år
0 NOK
Ja
Oppstart: Kontakt Høgskulen i Sogn og Fjordane. - Sogndal

Engelsk

Engelsk - Årsstudium

I eit stadig meir internasjonalt samfunn vil årsstudium i engelsk vere ein døropnar for deg enten du vil arbeide i skule, næringsliv eller reiseliv. Ved vidare studium vil du vere godt rusta til å lese engelsk pensumlitteratur, og ta eit studieopphald i utlandet.

Studiet er bygd opp av ulike fagdisiplinar som engelsk språk, britisk og amerikansk litteratur, kulturkunnskap og historie, fagdidaktikk og metodikk. Det blir også lagt opp til eit studieopphald i England.

Årsstudium i engelsk dannar grunnlag for å fortsette på ei bachelorutdanning innan engelsk. Det passar óg godt som vidareutdanning for deg som er lærar.

Videre studier/jobbmuligheter

Du kan kombinere studiet med andre fag til ein fri bachelorgrad, eksempelvis med økonomiske fag, idrettsfag, reiselivsfag eller samfunnsfag. Du kan også studere engelsk videre ved andre universitet og høgskoler. Studiet egner seg også godt som videreutdanning for lærere.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium.

Høgskulen på Vestlandet

Høgskolen på Vestlandet

Den 1. januar 2017 fusjonerte Høgskolen i Bergen, Høgskolen Stord/Haugesund og Høgskulen i Sogn og Fjordane til den nye Høgskulen på Vestlandet. Dette blir en av landets største høgskoler, med rundt 16 000 studenter og studiesteder i Sogndal, Førde, Bergen, Stord og Haugesund.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Sogndal

Tlf: 55 58 58 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!