Vis studentum.no som: Mobil

Dramapedagogikk og anvendt teater - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i dramapedagogikk og anvendt teater

Vil du jobbe med drama og teater i skolen, kulturskolen, innen helse, integrering eller annet sosialt arbeid? Da er dette et aktuelt masterstudium!

Master i dramapedagogikk og anvendt teater er et kunstpedagogisk studium som bygger på tidligere utdanning og erfaring i drama og teater. Studiet er forskningsbasert, og krever at du har interesse og evne til å reflektere teoretisk. Gjennom utdanningen utforsker du særtrekkene i fagområdet fra teori til fremføring.

Opptakskrav/Søknad

Enten de tre første årene av lærer-/barnehagelærerutdanningen eller tilsvarende med minst 60 sp i drama, eller faglærerutdanning i musikk, dans og drama med minst 60 sp i drama, eller bachelorutdanning med minst 80 sp i drama.

Karakterkrav: Minst C i fordypningsfaget.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Bergen

Tlf: 55 58 58 00

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!