Vis studentum.no som: Mobil

Brannsikkerhet - Master

Høgskulen på Vestlandet
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år (heltid) eller 4 år (deltid)
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Haugesund
Ja

Om utdanningen

Master i brannsikkerhet

Vil du være med på å bidra til et mer brannsikkert samfunn? Med mastergrad i brannsikkerhet vil du kunne arbeide med avanserte og komplekse problemstillinger innen brannsikkerhet.

Brannsikkerhet blir mer og mer viktig i dagens samfunn, og behovet for kunnskap og kompetanse innen dette feltet er sterkt økende. Det primære målet med studiet er å tilføre næringsliv og samfunn gode kandidater, som gjennom sin dybdekunnskap innen fagfeltet, kan bidra til et meir brannsikkert samfunn.

Du kan ta mastergraden på heltid eller på deltid. 

Opptakskrav/Søknad

For å komme inn på studiet, må du ha bachelorgrad innenfor brannsikkerhet. Søkere med andre ingeniørutdanninger som har tatt følgende to emner (eller tilsvarende), vil bli vurdert individuelt:

- ING2043 Branndynamikk
- ING2045 Aktive og passive brannsikringssystem

Søkere som ikke har disse to emnene, vil kunne ta et intensivt sommerkurs over to uker. Etter to uker med forelesninger, arbeider studentene med prosjektoppgaver. Forkurset blir vurdert som bestått / ikke bestått.

Minstekrav for opptak er karakteren C som vektet gjennomsnittskarakter for alle eksamener som inngår i opptaksgrunnlaget.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Haugesund

Tlf: 55 58 58 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!