Vis studentum.no som: Mobil

Barnehagelærarutdanning, deltid

Høgskulen på Vestlandet

Om utdanningen

Barnehagelærarutdanning er både ei profesjonsutdanning og ei leiarutdanning. Her lærer du om leiing, samarbeid med barn, medarbeidarar og foreldre, samt korleis ein kan arbeide for å auke kvaliteten i barnehagen. I tillegg vektlegg studiet arbeid med styringsdokument og teori forankra i barns læring, leik og utvikling.

Som barnehagelærar har du leiaransvar for barn, barnegrupper og tilsette. I tillegg samarbeider du tett med foreldre, og i periodar med andre samarbeid. Her får du bruk for alt du lærer i utdanninga, både faglege og personleg.

Barnehagelæraryrket er krevjande, men òg variert og spennande. Sjølv om du har mange samarbeidspartnarar som barnehagelærar, er det først og fremst barna som står i sentrum. Arbeidet saman med barna gir yrket "krydder og farge", og sørger for at ingen dagar vert like.

Undervisningsmåter

I Sogndal er det tre samlingar på campus pr. semester: mandag, tysdag og onsdag.

I tillegg er det ein nettdag pr. veke i dei vekene det ikkje er samling.

I Bergen er det undervisning torsdager og fredager.

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet


Tlf: 55 58 58 00


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!