Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor Community Arts

Høgskulen på Vestlandet

Om utdanningen

Er du fascinert av kunstfagene? Vil du lære hvordan kunstfagene kan bidra til å skape samfunnsengasjement og personlig vekst? Vil du bli en aktør som påvirker utviklingen av inkluderende lokalsamfunn?

Velkommen til et utøverbasert og samfunnsfokusert tverrkunstfaglig internasjonalt bachelorstudium: community arts!

Velg din spesialiseringsprofil blant:

  • Musikk
  • Visuell kunst
  • Dans

- og få innføring i de andre kunstartene gjennom studiet for å kunne arbeide godt sammen med andre artister i tverrkunstneriske prosjekter.

Fordyp deg i egen kunstnerisk utvikling samtidig som du oppnår innsikt i og adgang til nye nasjonale og internasjonale kunstarenaer. Du vil også lære metoder for å berike lokalmiljøer og individer gjennom kunstaktiviteter. I løpet av studiet bygger du opp en portefølje av kunstneriske arbeider.

I studiet kombineres

  • Praksiserfaringer
  • Sosialt og forretningsmessig entreprenørskap
  • Sosial inkludering gjennom kunstaktiviteter
  • Internasjonalt studentmiljø
  • Kraften i kunstfagene

Studiet er et fulltidsstudium med obligatoriske læringsaktiviteter i alle moduler. Det undervises på engelsk av hensyn til utenlandske studenter. Noe undervisning vil foregå digitalt – både synkront og asynkront.

Danse-spesialiseringen vil foregå i Bergen. Musikk- og visuell kunst-spesialiseringen vil foregå på Stord med tilgang på gode øvingsrom og verksteder.

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte.

HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på Stord. Studentmiljøene er aktive og inkluderende, med aktiviteter for enhver smak.

Vis alle utdanninger fra Høgskulen på Vestlandet

Kontaktinformasjon til Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet


Tlf: 55 58 58 00


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!