Vis studentum.no som: Mobil

Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning

Høgskolen i Sørøst-Norge
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: 15. april
Utdanningsinstitutt: Høgskolen i Sørøst-Norge
Type utdanning: Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst - Notodden

Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning

Videreutdanning i tekstil - Høgskolen i Sørøst-Norge

Tekstil – kunst og design 2

Vil du videreutvikle ferdighetene dine i søm og teknikker? Fordyp deg i tekstil og skapende arbeid – og realiser flere kreative ideer!

Hvorfor ta videreutdanning i tekstil?

Tekstil 2 bygger på kunnskapene og ferdighetene dine fra Tekstil 1, og er en mulighet for deg som vil utvikle deg som formgiver i tekstil. Her kan du fordype deg i design og redesign, kunstuttrykk, trådteknikker og søm. Bli kjent med krevende søm-tekniske detaljer, konstruksjon av snittmønster – og driv med ditt eget skapende arbeid i et kreativt studentmiljø!

Studiet gir deg videreutviklet kunnskap om volum, rytme og bevegelse i tekstil, hekling, strikking, toving og broderi. Lær å gjennomføre en designprosess fra idé til ferdig produkt, og formidle prosessen med tekst og bilder. Studiet gir deg dybdekunnskap om om estetiske virkemidler – samtidig som du videreutvikler deg som formidler i faget.

Jobbmuligheter

Studiet passer for deg som er lærer i kunst og håndverk og ønsker en faglig spisset undervisningskompetanse mot grunnskole eller videregående skole. Studiet passer også bra for deg som er student og tar en flerfaglig bachelorgrad , eller satser på en tekstil kunst- og designutdanning.

Opptakskrav/Søknad

Tekstil 1 eller tilsvarende høgskolestudium innenfor formgiving, kunst og håndverk. Egnet realkompetanse kan være grunnlag for opptak, og vil kunne vurderes i hvert enkelt tilfelle etter søknad.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- / Videreutdanning (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Høgskolen i Sørøst-Norge

Høgskolen i Sørøst-Norge – kunnskap for fremtiden

Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) tilbyr utdanninger i tett samarbeid med arbeidslivet, slik at du får kontakt med arbeidsgivere allerede under studiene. Vi gir deg kunnskap for fremtiden!

Høgskolen i Sørøst-Norge er landets nest største statlige høyskole, målt i totalt antall studenter, og større enn flere av dagens universiteter. HSN har om lag 18.000 studenter og 1500 ansatte, og består av åtte studiesteder:

HSN ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Det engelske navnet på Høgskolen i Sørøst-Norge er University College of Southeast Norway.

E-læring og nettstudier

Høgskolen i Sørøst-Norge skal være en framtidsrettet høgskole, hvor pedagogisk bruk av IKT, e-læring og nettstudier er en naturlig del av undervisningsformene. HSN tilbyr flere nett- og samlingsbasert studier, slik at du kan kombinere studier med jobb eller med en hektisk hverdag.

Skaff deg internasjonal erfaring med HSN

Hvert år velger mange av studentene ved Høgskolen i Sørøst-Norge å ta et semester i utlandet. HSN legger til rette for at du skal få et best mulig opphold med både faglig og personlig utvikling. Utveksling gir deg et innholdsrikt semester hvor du opplever masse nytt, og det er nyttig for karriere og jobbmuligheter.

Høgskolens profil

Høgskolen i Sørøst-Norge er plassert i en region med tradisjon for å utvikle ressurser til industri gjennom kunnskap. HSN skal være en kraftfull institusjon som utløser potensialet for nye bærekraftige løsninger i samfunnet og for næringslivet. Ved
interfakulære aktiviteter skal de ulike fagmiljøene utløse ny kunnskap og tilføre hverandre verdi.

HSN utløser potensialet hos den enkelte ved å gi studentene nye perspektiver og ved å være tilstede med moderne læringsmetoder gjennom nye, digitale og innovative undervisningsformer. HSN skal sørge for at studentene er tett koblet på de som utvikler bedrifter og løsninger vi trenger, slik at studentene lærer det som trengs i et krevende og omskiftelig arbeidsliv.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Sørøst-Norge

Høgskolen i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg