Vis studentum.no som: Mobil

Spansk - Påbygging

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: 1. mars
Videre- og etterutdanning
1 semester
Ja
Oppstart: Høsten 2015 - Nettstudier

Spansk - Påbygging

Spansk påbygging - Høgskolen i Østfold

Påbyggingsstudium i spansk – Nettbasert

Er du interessert i spansk og latinamerikansk kultur og litteratur? Drømmer du om å utvikle dine språkkunnskaper og ferdigheter innen spansk språk? Da kan påbyggingsstudiet i spansk ved Høgskolen i Østfold være midt i blinken for deg.

Spansk påbygging vil videreutvikle kompetansen din i spansk språk og spanskspråklig samtidslitteratur og kultur. Spansk er et av verdens største språk, og dette nettbaserte studiet i spansk vil deg en internasjonal profil med spennende arbeidsmuligheter. Spansk påbygging gir et godt grunnlag for videre studier på masternivå, og er også et etterspurt fag i norsk skole.

Å studere spansk påbygging ved Høgskolen i Østfold

Velger du å studere spansk som påbyggingsstudium ved Høgskolen i Østfold vil du møte et fleksibelt nettbasert studium som du kan gjennomføre fra der du bor. Undervisningen foregår på spansk i et virtuelt klasserom. Her kan du både se, høre, diskutere faglige temaer og kommunisere med medstudenter og lærere. Undervisningen består av varierte arbeidsformer og stor grad av studentaktivitet. Du vil få oppfølging og veiledning fra lærere hele veien.

Påbyggingsstudiet i spansk består av to emner på 15 studiepoeng hver: Spansk språk i kontekst og Spanskspråklig samtidslitteratur og kultur. Studiet gjennomføres i høstsemesteret. 

Bli spansklærer

Som tillegg til relevant utdanning, vil påbyggingsstudiet gi deg en sterk internasjonal profil til yrker som innebærer kontakt med spansktalende. Sammen med godkjent lærerutdanning gir studiet solid undervisningskompetanse i spansk i ungdomsskolen og videregående skole.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet kvalifiserer til spanskstudier på masternivå.

Opptakskrav/Søknad

Bestått årsstudium i spansk, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng.

Studiefakta, Tittel m.m

Påbyggingsstudium i spansk (30 studiepoeng)

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!