Vis studentum.no som: Mobil

Musikk, årsstudium, deltid

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Årsstudium
Halden
2 år
Deltid

Musikk, årsstudium, deltid

Vil du utvikle deg som musiker og musikklærer, er dette studiet for deg!

Musikk har en stor verdi for mennesker og samfunn. Det er både et kunstfag, et ferdighetsfag, et trivselsfag, et estetisk fag og et kunnskapsfag. Musikk har en verdi for deg individuelt og i et sosialt fellesskap, og er en viktig del av vår kulturarv.

Studiet har lange tradisjoner ved Høgskolen i Østfold. Med tett oppfølging fra faglærere vil du utvikle deg selv som musiker, kunstner og musikkdidaktiker gjennom å musisere, danse, komponere og lytte. Du vil lære musikkteori, musikkhistorie, musikkteknologi, spill og dans og selv få muligheten til å utøve, komponere og undervise i ulike musikksjangre. Gjennom studieåret vil du få undervisning i form av veiledning, forelesninger, fremføringer og studietur.

Studiet er et samlingsbasert deltidsstudium med undervisning på campus over to år. Mellom samlingene vil det bli gitt oppgaver, samt undervisning og veiledning på digitale plattformer. Første studieår må være gjennomført og bestått for at du skal være kvalifisert til å fortsette på andre studieår for videre fordypning i musikk. Årsstudiet i musikk, deltid, utgjør totalt 60 studiepoeng.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!