Masterstudium i spesialpedagogikk, deltid (120 studiepoeng)

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Master
Halden
4 år
Deltid

Masterstudium i spesialpedagogikk, deltid (120 studiepoeng)

Har du etter noen år i arbeidslivet, eller gjennom utdanningen du akkurat har tatt, fortsatt lyst på mer kunnskap innen området spesialpedagogikk, vil dette masterstudiet være noe for deg.

Studiet går nærmere inn på hvordan vi kan forebygge og avhjelpe vansker og barrierer for læring og utvikling på områdene spesifikke lærevansker og sosiale- og emosjononelle vansker. Studiet er en etterspurt kompetanse i arbeidet for en inkluderende skole og barnehage.

Tilbudet er samlingsbasert, og er et deltidsstudium over fire år. Det vil være fire samlinger hvert semester, med undervisning onsdag, torsdag og fredag (med forbehold om endringer). Hvilke uker som blir samlingsuker blir publisert i god tid før studiestart.

I dette studiet knytter vi forskning til praksis, ved at du også får mulighet til å bruke praksisfeltet som læringsarena.

Alle studenter skal levere politiattest ved studiestart for å kunne gjennomføre praksis/feltarbeid. Politiattesten må ikke være eldre enn 3 måneder, som nevnt i forskrift om opptak til høyere utdanning, kapittel 6.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!