Vis studentum.no som: Mobil

Innovasjon og prosjektledelse - Bachelor

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Varighet: 3 år, 180 studiepoeng
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: 15. april
Utdanningsinstitutt: Høgskolen i Østfold
Type utdanning: Bachelor
Oppstart: Høst - Fredrikstad

Innovasjon og prosjektledelse - Bachelor

Bachelor i innovasjon og prosjektledelse - Høgskolen i Østfold

Bachelor i innovasjon og prosjektledelse

Er du en kreativ og nytenkende person? Drømmer du om å omforme gode ideer til ferdige produkter eller tjenester? Kanskje bor det en gründer i deg? Da kan en bachelor i innovasjon og prosjektledelse være riktig valg for deg.

Høgskolen i Østfold tilbyr landets eneste bachelorstudium i innovasjon og prosjektledelse. På studiet lærer du om entreprenørskap, om hvordan du jobber kreativt og skaper en kultur for nytenkning sammen med andre og hvordan du leder prosesser der gode ideer blir til ferdige produkter eller tjenester. Du lærer å jobbe i team fra dag en, og studiet er særlig rettet mot næringslivet med reelle samarbeidsprosjekter i tilknyttede bedrifter.

Hvorfor studere innovasjon og prosjektledelse?

I både nye og eksisterende bedrifter er det i dag et stort behov for entreprenører. Bachelorstudiet i innovasjon og prosjektledelse har derfor som mål å utdanne mennesker som kan være drivkrefter innen entreprenørskap og innovasjon i privat og offentlig sektor. Folk som kan utvikle ideer og starte egne livskraftige virksomheter, og som kan delta i kommersialisering og verdiskapning innenfor teknologi-, kultur- eller økonomiområdet.

Yrkesmuligheter

Med fullført bachelorgrad i innovasjon og prosjektledelse sitter du igjen med breddekunnskaper og praktisk erfaring som er etterspurt i både næringsliv og offentlig sektor.

Bachelor i innovasjon og prosjektledelse gir flere muligheter til arbeid, avhengig av interesse og fordypning i studiet. Du kan eksempelvis etablere egen virksomhet (gründer), arbeide som produktutvikler, prosjektleder og leder på ulike nivå i etablerte virksomheter.

Videre studier/jobbmuligheter

Bachelorgraden i innovasjon og prosjektledelse kan danne basis for videre masterstudier, som for eksempel Master i Entreprenørskap og innovasjon ved Universitetet for miljø og biovitenskap, NTNUs Entreprenørskole, The Master of Science in Innovation and Entrepreneurship ved Norwegian Business School (BI), eller ved andre universiteter i inn- eller i utland.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor innovasjon og prosjektledelse (180 studiepoeng)

Kostnader

Du betaler kun semesteravgift.

Du kan søke om lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no