Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst 2016 - Halden
Søknadsfrist: 15. april
600 NOK Momsfritt
Ja

Engelsk

Årsstudium i Engelsk - Høgskolen i Østfold

Ta et årsstudium i Engelsk på Høgskolen i Østfold

Ønsker du å studere engelsk? Høgskolen i Østfold tilbyr Årsstudium i engelsk. All undervisning foregår på engelsk, og du vil få god trening i både muntlig og skriftlig engelsk. 

Engelsk er verdens mest utbredte språk, snakkes som morsmål av over 360 millioner mennesker og av enda flere som andrespråk. Behersker du et profesjonelt engelsk språk vil det kunne gi deg fortrinn på arbeidsmarkedet, enten du jobber i privat næringsliv eller offentlig sektor.

Hva lærer jeg på årsstudiet i engelsk?

Gjennom lesning og analyse av litteratur og deltakelse på forelesninger og seminarer, vil du få innsikt i kultur og samfunnsforhold i engelsktalende land, spesielt USA og Storbritannia. Etter endt studium vil du ha utviklet et rikere ordforråd og styrket din skriftlige og muntlige engelsk, både med tanke på grammatikk, uttale og stilrepertoar.

Årsstudiet i engelsk vil i tillegg til din eksisterende utdanning gi deg en internasjonal profil, men kan også inngå i en bachelorgrad, for eksempel Bachelor i samfunn, språk og kultur som tilbys ved Høgskolen i Østfold.

Yrkesmuligheter

I tillegg til å gi et solid grunnlag for videre studier er gode engelskkunnskaper en forutsetning i mange bedrifter i næringslivet og i offentlig sektor, spesielt innen reiseliv, IKT, offshore og maritim virksomhet. Sammen med godkjent lærerutdanning gir studiet undervisningskompetanse i engelsk i skolen.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium i engelsk på Høgskolen i Østfold (60 studiepoeng)

Undervisningsspråk er engelsk.

Kostnader

Semesteravgift kr 600,– 

 Kontakt Høgskolen i Østfold for mer informasjon.

Du kan søke om lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no

Studentene setter karakterer

Mr.Mr
(4)
Jeg tar årsstudium i engelsk og har bare gode erfaringer så langt. Foreleserne har vært gode og er tilgjengelige for spørsmål også utenom forelesningstid, noe som er ekstra viktig for meg som tar det ved siden av full jobb. Full score der! Mine medstudenter er hyggelige og sosiale men jeg rekker ikke å delta noe særlig i studentlivet, som jeg h...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler