Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 semester (30 stp)
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst 2016 - Halden
Søknadsfrist: 1. mars
600 NOK Momsfritt
Ja

Engelsk

Engelsk påbygging - Høgskolen i ØstfoldEngelsk påbyggingsstudium (30 studiepoeng)

Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter i verdens mest utbredte språk? Da kan engelsk påbyggingsstudium passe for deg. Du vil få en svært solid muntlig og skriftlig engelskkompetanse, samt en dyp forståelse av engelsk kultur og historie – en verdifull kompetanse i de fleste yrker enten du jobber i privat eller offentlig sektor.

Påbyggingsstudiet i engelsk bygger på årsstudium i engelsk eller tilsvarende, og vil i tillegg til din eksisterende utdannelse gi deg en sterk internasjonal profil.

Yrkesmuligheter

I tillegg til å gi et solid grunnlag for videre studier er gode engelskkunnskaper en forutsetning i mange bedrifter i næringslivet og i offentlig sektor, spesielt innen reiseliv, IKT, offshore og maritim virksomhet. Sammen med godkjent lærerutdanning gir studiet undervisningskompetanse i engelsk i videregående skole.

Videre studier

Studiet kan inngå i en bachelorgrad, for eksempel Bachelorstudium i samfunn, språk og kultur ved Høgskolen i Østfold. Sammen med Engelsk årsstudium eller godkjent lærerutdanning gir studiet grunnlag for opptak til Masterstudium i fremmedspråk i skolen ved Høgskolen i Østfold.

Påbygging i engelsk kvalifiserer sammen med praktisk-pedagogisk utdanning til arbeid som engelsklærer i skoleverket.

Opptakskrav/Søknad

Bestått årsstudium i engelsk, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng

Studiefakta, Tittel m.m

Påbyggingsstudium i engelsk (30 studiepoeng, ett semester)

All undervisning foregår på engelsk, både i forelesninger og seminarer. Seminar- og gruppeundervisning krever at studentene deltar aktivt. Studiet er lagt opp til at studentene danner kollokvier for å følge opp undervisningen og ikke minst for å videreutvikle den muntlige språkferdigheten.

Kostnader

Semesteravgift kr 600,– 

 Kontakt Høgskolen i Østfold for mer informasjon.

Du kan søke om lån og stipend fra Statens Lånekasse.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!