Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Engelsk 2: 5.-10. trinn. Kompetanse for kvalitet

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Deltid
2 semestre
Universitet og høgskole
Halden

Om utdanningen

Er du lærer og opptatt av variert og relevant opplæring for dine elever? Underviser du i engelsk og har behov for å styrke din faglige kompetanse i faget ytterligere?

Engelsk 2: 5.-10. trinn er et skreddersydd studium for deg som underviser i engelsk på 5.-10. trinn i grunnskolen, og som har 30 studiepoeng i engelsk eller tilsvarende utdanning. Studiet er praktisk innrettet og profesjonsrettet. Din egen undervisningserfaring og undervisningskompetanse er utgangspunktet for å tilegne seg og videreutvikle kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som er nødvendige for å bli en dyktig lærer i engelsk. Etter endt studium vil du ha utviklet ferdigheter som gjør deg i stand til å legge til rette for en helhetlig opplæring i engelsk og å skape et språkstimulerende læringsmiljø hvor den enkelte elevs læring og utvikling ivaretas Studiet bygger på Engelsk 1: 5.-10. trinn.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02
www.hiof.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!