Digital kompetanse i barnehagen (30 studiepoeng)

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Kortere studier
Nettstudier
1 år
Deltid

Digital kompetanse i barnehagen (30 studiepoeng)

Studiet Digital kompetanse i barnehagen (30 studiepoeng) har fokus på profesjonsfaglig digital kompetanse for ansatte i barnehagen. I studiet vil du tilegne deg økt teoretisk og praktisk digital kompetanse. Du vil få en innføring i faglig og pedagogisk bruk av IKT i lek og læring med utgangspunkt i Rammeplanen for barnehagen og et perspektiv på skolens læreplan for småskoletrinn.

Studiet vil gi deg innsikt i ulike verktøy, arbeidsmetoder, didaktikk og metodikk, som for eksempel å samarbeide om og produsere enkle tekster i ulike modaliteter som lyd, film, animasjon, 3D og stillbilder. Etter studiet vil du også kunne bidra i diskusjon om hva digital kompetanse kan være og hvordan det kan implementeres i barnehagens arbeid med lek, læring, danning og omsorg.

Studiet er et nettbasert og fleksibelt deltidsstudium over ett år. Det består av to emner på 15 studiepoeng og skal være mulig å kombinere ved siden av jobb. Det har varierte undervisningsformer og som student får du rikelig teknisk og praktisk veiledning.

Emnene i studiet kan også tas som enkeltemner (MOOC):  

  • MOOC: Digitale praksiser i barnehagen (15 studiepoeng)
  • MOOC: Profesjonsfaglig digital kompetanse i barnehagen (15 studiepoeng)

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!