Vis studentum.no som: Mobil

Bedriftsøkonomi

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: 15. april
Årsstudium
1 år, 60 studiepoeng
Ja
Oppstart: Høst - Halden

Bedriftsøkonomi

Årsstudium i bedriftsøkonomi - Høgskolen i Østfold

Årsstudium i Bedriftsøkonomi

Ønsker du å studere økonomi? Enten du er i en lederstilling, eller sikter mot en, vil dette årsstudiet gi deg viktig tilleggskompetanse til å jobbe med ledelse og administrasjon i private og offentlige organisasjoner.

Næringslivet etterspør kandidater med god tall- og forretningsforståelse. Det gjør også organisasjonene og den offentlige forvaltningen. Årsstudiet i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Østfold er derfor en smart investering for deg som ønsker et faglig grunnlag til å kunne forstå flere deler av en virksomhet; fra regnskap, ledelse og økonomi til markedsføring, HR og strategi.

Målgruppe

Årsstudiet i bedriftsøkonomi er for deg som enten har en annen faglig bakgrunn, og ønsker å styrke din kompetanse innen økonomi og administrasjon, eller deg som ønsker et kortere alternativ til de lengre studiene innen økonomi. Får du mersmak på dette spennende fagområdet, kan det også være første steg på veien til en bachelor i økonomi og administrasjon eller regnskap og revisjon.

Kunnskap etter fullført studium

Etter fullført studium vil du kunne forstå, lese og sette opp et regnskap, gjennomføre statistiske undersøkelser, lage enkle markedsplaner og jobbe med problemstillinger rundt samspillet mellom mennesker i en organisasjon.

Matematikk er et viktig emne i studiets første semester og det anbefales at du har god tallforståelse og kompetanse i matematikk som tilsvarer S1+S2 eller R1+ R2 fra videregående skole. 

Videre studier/jobbmuligheter

Studenter som ønsker å fortsette mot en treårig bachelorgrad etter fullført årsstudium kan søke om opptak på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon eller i regnskap og revisjon på andre årstrinnet.

Studiet kan også kombineres med andre fag ved høyskoler og universiteter, og kan inngå i en bachelorgrad.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium

Kostnader

Du betaler kun semesteravgift.

Du kan søke om lån og stipend i Statens Lånekasse.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!