Vis studentum.no som: Mobil

Bachelorstudium i språk

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier
3 år
Heltid

Bachelorstudium i språk

Innhold i studiet

Bachelorstudium i språk er et samfunnsrelevant studium med fokus på forholdet mellom språk, kultur, litteratur og digital teknologi. Du vil få verdifull kompetanse i to språk (engelsk, fransk, spansk eller tysk). Du vil lære å bruke og analysere språk, litteratur og ulike typer tekster i en større kulturell og samfunnsmessig sammenheng.

Ønsker du en jobb innenfor kulturformidling, språkundervisning, medie- og forlagsvirksomhet, offentlig sektor, reiseliv eller internasjonalt samarbeid, vil en bachelor i språk gi deg en solid bakgrunn. I tillegg kvalifiserer utdanningen for vårt eget Masterstudium i fremmedspråk i skolen og en rekke andre masterprogrammer innen språk ved universiteter i Norge og i utlandet.

Undervisningen

Mange har ikke ønske om eller anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir spennende karrieremuligheter på nasjonalt og internasjonalt plan. Vi kan da tilby et godt nettbasert undervisnings- og veiledningstilbud på heltid, som gjør det mulig å oppholde seg andre steder i Norge eller i utlandet, mens du gjennomfører studiene. 

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg!

Høgskolen i Østfold holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 100 studier på ulike nivå. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

Samlet har høgskolen rundt 7.000 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!