Bachelorstudium i økonomi og administrasjon

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Bachelor
Halden
3 år
Heltid

Bachelorstudium i økonomi og administrasjon

Dette studiet gjør deg ettertraktet på arbeidsmarkedet både i private og offentlige virksomheter. Du vil få solid utdanning innen økonomi, administrasjon og ledelse. Vi legger vekt på kritisk tenkning, bærekraftig utvikling, etikk og samfunnsansvar. Utdanningen danner et viktig fundament til en videre masterutdanning.

Innhold i studiet

De første to årene får du undervisning i grunnleggende fag som bedriftsøkonomisk analyse, metode, markedsføring og foretaksstrategi, organisasjonslære, regnskap, samfunnsøkonomi, samt finansiering og investering. Det andre studieåret (4.semester) passer også godt for utveksling til en av høgskolens partnerinstitusjoner. Det siste året spisser du kompetansen din innenfor et av fagområdene som tilbys i studiets profileringer. Se studiemodellen for mer informasjon om emnene i studiet.

Undervisningen

Undervisningen foregår i forskjellige former med felles forelesninger, oppgaveløsninger, gruppearbeid og seminarundervisning, delvis med prosjektarbeid i mindre grupper og individuell oppfølging av studentene. Det kan bli stilt krav til frammøte i deler av undervisningen.

Forkurs i matematikk for økonomistudenter

Det arrangeres forkurs i matematikk for økonomistudenter i uke 32. Påmeldingen kommer nærmere studiestart.

Forkurset anbefales sterkt for alle, men spesielt for deg med annen matematikk enn S1 + S2 eller R1 + R2 fra videregående skole.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!