Vis studentum.no som: Mobil

Akuttsykepleie – Videreutdanning

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Heltid
1,5 år (90 studiepoeng)
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst 2016 - Fredrikstad
Søknadsfrist: 1. mars
Ja

Akuttsykepleie – Videreutdanning

Videreutdanning i akuttsykepleie - Høgskolen i Østfold

Videreutdanning i Akuttsykepleie

Er du sykepleier og ønsker du å spesialisere deg i akuttsykepleie? Høgskolen i Østfold tilbyr videreutdanning i akuttsykpleie. Studiet er en spesialistutdanning, og ett av få lignende studietilbud i Norge.

Samfunnet og helsevesenet har behov for spesialister med kunnskap og forståelse for pasienter som trenger akutt behandling for sykdommer eller skader, og som har kompetanse i nye behandlingsmetoder som den medisinske og tekniske utviklingen har båret frem. Er du en offentlig godkjent sykepleier med minst to års yrkeserfaring er du kvalifisert for opptak på dette studiet.

Sykepleiefaglig fordypning

Videreutdanning i akuttsykepleie gir deg en sykepleiefaglig fordypning. Du vil også studere emner innen samfunnsvitenskap, naturvitenskap og medisin, samt fordype deg i akuttsykepleie som fag og yrkesutøvelse. I emner som studiet har felles med videreutdanning i anestesi-, intensiv- og operasjonssykepleie, vil undervisningen foregå felles. I de fagspesifikke emnene er undervisningen separat. Det er gjennom hele studiet satt av dager for selvstudier.

Organisering av studiet

Undervisningen gis gjennom forelesninger, gruppearbeid, skriftlige oppgaver og selvstudier. 50 prosent av studietiden vil du tilbringe i veiledet praksis på flere av akuttsykepleierens funksjons- og ansvarsområder.

Videre studier/jobbmuligheter

Videre studier

Bestått videreutdanning kan gi grunnlag for innpassing i masterstudier.

Jobbmuligheter

Studiet kvalifiserer deg til å arbeide med akutt og kritisk syke. Som akuttsykepleier vil du kunne jobbe ved akuttmottak, AMK-sentraler, legevakten, ambulansetjenesten, og hos humanitære organisasjoner i katastrofe- og krigsrammede områder.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor i sykepleierutdanning med offentlig godkjenning og minst to år praksis som sykepleier.

Alle studenter skal levere politiattest ved studiestart. Politiattesten må ikke være eldre enn 3 måneder, som nevnt i forskrift om opptak til høyere utdanning, kapittel 6.

Studiefakta, Tittel m.m

Videreutdanning i akuttsykepleie (90 studiepoeng)

Kostnader

Semesteravgift kr 600,– 

 Kontakt Høgskolen i Østfold for mer informasjon.

Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold
Velkommen til Høgskolen i Østfold!

Ønsker du å ta en fremtidsrettet høgskoleutdanning? Da kan Høgskolen i Østfold være stedet for deg! Høgskolen i Østfold har studiesteder i både Halden og Fredrikstad, og tilbyr over 110 studier på ulike nivå.

Høgskolen i Østfold (HiØ) har 7.000 studenter. Nær 3.600 ordinære studenter ved studiested Halden, nær 2.400 ordinære studenter ved studiested Fredrikstad og nær 1.000 studenter i etter- og videreutdanninger i regi av HiØ. Skolen tilbyr gode muligheter for å ta deler av studiet i utlandet, og legger til rette for fleksible utdanningsløsninger.

Utdanninger ved Høgskolen i Østfold 

Høgskolen i Østfold har en omfattende faglig virksomhet. I tillegg til et stort antall grunnutdanninger – årsstudier, bachelor- og masterstudier – tilbyr skolen en rekke etter- og videreutdanninger.

 Bachelor og lavere studier 
 Masterstudier 
 Etter- og videreutdanninger 

Høgskolen i Østfold

Studiested Halden

I Østfold er Halden den største skolebyen. Her er det bygget ut i stor stil de siste årene – blant annet nytt høgskolesenter, ny videregående skole, samt motorvei og ny bro over Svinesund til Sverige. Halden har fra 1990 markert seg stadig sterkere som IT-, miljø- og kulturby. Halden har ca. 28.000 innbyggere.

Høgskolen i Østfold tilbyr i Halden:

  • Flere typer lærerstudier
  • Flere typer datastudier
  • Studier i økonomi, språk og samfunnsfag
  • Videre- og etterutdanninger

Studiested Fredrikstad

Fredrikstad ligger ved utløpet til Norges lengste elv og er den største byen i Østfold. Fredrikstad har i dag ca. 71.000 fastboende, pluss 1.500 studenter. Rett utenfor Fredrikstad og Kråkerøy finner du Hvaler og Skjærhalden med et yrende sommer- og skjærgårdsliv!

Høgskolen i Østfold tilbyr i Fredrikstad:

  • Helse- og sosialutdanninger
  • Scenekunstutdanninger
  • Videre- og etterutdanninger

Høgskoleutdanning i Fredrikstad og Halden

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Østfold

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: 69 21 50 00
www.hiof.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!