Vis studentum.no som: Mobil

Sport Management - Bachelor

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høstsemester - Molde
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Sport Management - Bachelor

Bachelor i Sport Management - idrettsledelse

Bachelor i Sport Management (idrettsledelse)

Er du fremtidens idrettsleder? Da bør du studere Sport Management ved Høgskolen i Molde. Vi tilfører idretten bedre kompetanse tilpasset idrettens eget behov.

I Sport Management-utdanningen får du kompetanse på tvers av fagfelt for å forstå og kommunisere effektivt. Du vil også lære hvordan motivasjon og produktivitet virker hos frivillige. Hvordan du kan tenke strategisk og kreativt i en verden preget av konkurranse og endringer.

Studiet er ett av få lignende tilbud i Norge og Høgskolen i Molde har mange fortrinn for å tilby en god lederutdanning i samarbeid med idretten. Vi har et godt utviklet lokalt samarbeid med, idrettskrets og de største idrettsklubbene, og også nasjonalt med Norges Fotballforbund. 

Studiet passer for

De fleste nordmenn berøres av den organiserte idretten. Dermed hviler et stort ansvar på de som jobber med ledelse i disse organisasjonene. Vårt hovedmål er at du som ferdigutdannet skal være bevisst ansvaret, kjenne faget og virkelig gjøre en forskjell i organisasjonen du jobber i. Lederne må rustes for denne oppgaven. Enten det er i ett av de 11 951 idrettslagene, 366 idrettsrådene, 19 idrettskretsene eller 54 særforbundene som vi har i Norge.

Ved Høgskolen i Molde har vi sterke fagmiljøer innen økonomi, logistikk og ledelse, som studiet i Sport Management drar nytte av. En unik utplasserings-periode i løpet av studietiden gir studentene verdifullt kontaktnett overfor idrettsklubber og -forbund. Eksempler på organisasjoner vi har utplasseringsavtaler med er: Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund, Idrettskretser og MFK.

Innhold og oppbygging av studiet

Studiet er bygd opp slik at studentene hvert semester kombinerer ett eller flere idrettsfag med økonomiske og organisatorisk-administrative fag.

I noen emner vil det bli arrangert avsluttende eksamen midtveis i semesteret.

Studenter som ønsker det kan delta på EASM (European Association for Sport Management) Summer School (7,5 sp). Det vil også tilrettelegges for en ekskursjon utenlands i løpet av studiets 2. år.

  For kontakt eller mer informasjon om Sport Management - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

  Videre studier/jobbmuligheter

  Studenter med bachelorgrad i Sport Management kan søke opptak til:

  Opptakskrav/Søknad

  Generell studiekompetanse eller realkompetanse

  Studiefakta, Tittel m.m

  Bachelorgrad (180 studiepoeng)

  Kostnader

  Semesteravgift + læremateriell

  Videopresentasjon

  Idrettsstudiene ved Høgskolen i Molde

  Jeg vil vite mer!

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sport Management - Bachelor.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen

  Høgskolen i Molde

  Høgskolen i Molde

  Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

  Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. 

  Høgskolen i Molde har utdanningen for deg, enten du vil jobbe i helsesektoren som sykepleier eller med logistikk og petroleum. Skolen bestreber å være en fleksibel høyskole som utdanner reflekterte og endringsorienterte kandidater, som utfører forskning på anerkjent internasjonalt nivå, og som bidrar til å fremme regional utvikling og nyskaping i samarbeid med arbeids- og samfunnsliv.

  Høgskolen i Molde legger også vekt på et internasjonalt perspektiv i undervisning og forskning, og har som målsetning å fremstå som det fremste fagmilijøet i Norge innenfor logistikk.

  høgskolen i molde

  Logistikk-studier rettet mot kompetansebehov i fremtiden

  Høgskolen i Molde har rundt 2500 studenter, fordelt på mer enn 30 ulike studieprogrammer. Det legges vekt på at alle studiene skal være rettet mot kompetansebehov i framtiden – med studier innenfor områdene Logistikk, IT, Økonomi, Samfunnsfag, Helse- og Sosialfag og Idrett.

  Utdanning med kvalitetssystem

  Høgskolen i Molde stiller svært høye krav til kvalitet. Styret ved Høgskolen i Molde (HSM) har vedtatt et kvalitetssystem for virksomheten, hvor målet er å gi høgskolen et godt redskap for kontinuerlig forbedring av studietilbud, studiekvalitet, læringsmiljø, forskning og administrasjon. I arbeidets første fase er undervisning og læring prioritert.

  På Høgskolen i Molde kan du studere både Sykepleie, Vernepleie, IT-studier, Logistikk, Jus, Samfunnsfag, Idrett og Økonomi. Blant disse finnes det både enkeltemner, årsstudium, bachelorgrader, mastergrader og etter- og videreutdanninger. Ved fullført mastergrad kan kvalifiserte studenter også ta doktorgrad i Logistikk (PhD-program) ved Høgskolen i Molde.

  Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

  Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

  Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

  Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

  Høgskolen i Molde

  Britvegen 2
  6411 Molde

  Studiested og bomuligheter

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sport Management - Bachelor:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

  En fantastisk høgskole med flott...

  Cato Karbøl tar en master i Event Management ved Høgskolen i Molde. Studiet er bygget opp med fokus på ledelse, organisering, logistikk og økonomi, så i kombinasjon med en bachelor idrett gir dette han mange bein å stå på.

  Les mer