Vis studentum.no som: Mobil

Offentlige anskaffelser - Årsstudium

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Deltid
2 år (60 studiepoeng)
Årsstudium
Oppstart: Høstsemester - Nettstudier
Søknadsfrist: 15. juni
Nei

Offentlige anskaffelser - Årsstudium

Årsstudium i offentlige anskaffelser - høgskolen i molde

Årsstudium i offentlige anskaffelser

Høgskolen i Molde, Norges Handelshøyskole, NTNU og Universitetet i Bergen, har i samarbeid med en lang rekke offentlige innkjøpsenheter og organisasjoner etablert et årsstudium (deltid) i offentlige anskaffelser.

Studiet er skreddersydd for innkjøpere i offentlig sektor og undervisningen gjennomføres av lærekrefter fra alle de samarbeidende institusjonene.

Studiet er dimensjonert for å kunne fullføres parallelt med en alminnelig arbeidssituasjon.

Målgruppe

Studiet er tilrettelagt for deg som jevnlig eller sporadisk deltar i offentlige anbudskonkurranser – og for deg som foretar innkjøp for en offentlig oppdragsgiver. Utdanningen passer godt for deg som allerede har kjennskap til innkjøperrollen og til regelverket, med mange praktiske og nyttige tips, men er også egnet som en grunnutdanning for studenter som er nye til innkjøperrollen og til regelverket.

Organisering og læringsformer

Studiets første del (sertifiseringsdelen) gir 30 studiepoeng:

  • Introduksjon og grunnprinsipper (høst) 1 semester
  • Konkurransefasen (vår) 2 semester

Studiets andre del (diplomdelen) gir 30 studiepoeng

  • I kontrakt (høst) 3 semester:
  • Fordypningsemner (vår) 4 semester 

Studiets læringsutbytte

Etter fullført utdanning skal kandidaten ha kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innenfor fagområdet offentlige anskaffelser. Herunder vil både juridisk, økonomisk-administrativ og prosjektfaglig kompetanse samlet utgjøre innkjøpskompetansen.

Studiet skal gi grunnleggende innføring i offentlige anskaffelser generelt og utdanning av innkjøpere med fokus på besparelser og kvalitetshensyn spesielt. Studiet er også tenkt å være en kompetansearena for både nybegynnere og spesialister med lang erfaring fra anskaffelsesprosjekter.

For kontakt eller mer informasjon om Offentlige anskaffelser - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til studiet krever generell studiekompetanse. Søkere som har erfaring innen anskaffelser, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

Studieavgiften er kr. 25.000 pr semester. Studieavgiften vil bli fakturert den enkelte kursdeltaker.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Offentlige anskaffelser - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. 

Høgskolen i Molde har utdanningen for deg, enten du vil jobbe i helsesektoren som sykepleier eller med logistikk og petroleum. Skolen bestreber å være en fleksibel høyskole som utdanner reflekterte og endringsorienterte kandidater, som utfører forskning på anerkjent internasjonalt nivå, og som bidrar til å fremme regional utvikling og nyskaping i samarbeid med arbeids- og samfunnsliv.

Høgskolen i Molde legger også vekt på et internasjonalt perspektiv i undervisning og forskning, og har som målsetning å fremstå som det fremste fagmilijøet i Norge innenfor logistikk.

høgskolen i molde

Logistikk-studier rettet mot kompetansebehov i fremtiden

Høgskolen i Molde har rundt 2500 studenter, fordelt på mer enn 30 ulike studieprogrammer. Det legges vekt på at alle studiene skal være rettet mot kompetansebehov i framtiden – med studier innenfor områdene Logistikk, IT, Økonomi, Samfunnsfag, Helse- og Sosialfag og Idrett.

Utdanning med kvalitetssystem

Høgskolen i Molde stiller svært høye krav til kvalitet. Styret ved Høgskolen i Molde (HSM) har vedtatt et kvalitetssystem for virksomheten, hvor målet er å gi høgskolen et godt redskap for kontinuerlig forbedring av studietilbud, studiekvalitet, læringsmiljø, forskning og administrasjon. I arbeidets første fase er undervisning og læring prioritert.

På Høgskolen i Molde kan du studere både Sykepleie, Vernepleie, IT-studier, Logistikk, Jus, Samfunnsfag, Idrett og Økonomi. Blant disse finnes det både enkeltemner, årsstudium, bachelorgrader, mastergrader og etter- og videreutdanninger. Ved fullført mastergrad kan kvalifiserte studenter også ta doktorgrad i Logistikk (PhD-program) ved Høgskolen i Molde.

Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Britvegen 2
6411 Molde


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Offentlige anskaffelser - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!