Vis studentum.no som: Mobil

Norsk språk og kultur

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Årsstudium
Hamar
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Norsk språk og kultur

Studiet er for både studenter og ansatte som ønsker å oppnå tilstrekkelig kompetanse og ferdigheter til å gjennomføre studier på norsk, eller for å komme inn på arbeidsmarkedet i Norge. Studenter ved høgskolen med norsk som andrespråk kan ha god nytte av å delta på emne 3 og 4.

For at det skal være mulig å jobbe eller studere i Norge samtidig, går studiet på deltid over to år, med ett emne i hvert semester.  

Praktisk norskopplæring kombineres i dette studiet med innføring i dagens norske samfunn og kultur. Det er ikke nødvendig å kunne norsk fra før, vi starter med det helt grunnleggende. Du må likevel dokumentere generell studiekompetanse, og du må også dokumentere at du dekker de engelske språkkravene.

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!