Master

Master i treningsfysiologi

Høgskolen i Innlandet, i Lillehammer
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Master i treningsfysiologi

Studiet tar for seg hvordan trening påvirker menneskekroppen og skal fremme teoretisk og praktisk kunnskap om trening som prestasjons- og helsefremmende middel.

Det legges særlig vekt på hvordan fysisk aktivitet og inaktivitet påvirker fysisk prestasjonsevne og helse gjennom endringer på fysiologisk og cellebiologisk nivå.

Utdanningen kvalifiserer studentene til et bredt spekter av arbeidsoppgaver, for eksempel teoretisk arbeid innen forsknings-, utviklings- og undervisningssektoren eller tilrettelegging av praktisk arbeid innen idretts- og helse/rehabiliteringssektoren.

Som student vil du bli inkludert i et levende og ledende fagmiljø. Du vil ta del i alle stadier av et forskningsarbeid, fra planlegging av metode, til ulike typer laboratoriearbeid, til analyse og presentasjon av data. Dette vil gi deg et høyt faglig kunnskaps- og refleksjonsnivå, samt grunnleggende forskningskompetanse.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Lillehammer
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights