Master

Master i helsesykepleie

Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Master i helsesykepleie

Som utdannet helsesykepleier vil du få et spesielt ansvar for barn og unge. Et mer helsefremmende samfunn skaper grunnlag for bedre oppvekstsvilkår, høyere kreativitet og innovasjon, og bidrar til positiv samfunnsbygging på en rekke andre områder. Det er derfor viktig å motivere og legge til rette for god helse tidlig.

Helsesykepleiere står sentralt i folkehelsearbeidet i norske kommuner. I 2019 ble tittelen endret fra helsesøster til helsesykepleier, og som helsesykepleier vil du være med på å styrke det som bidrar til bedre helse, og jobbe med utfordringene som medfører helserisiko.

Undervisningen er samlingsbasert og består av sju emner (eller seks emner om du velger å avslutte med en videreutdanning etter 90 studiepoeng.)

I tillegg til de fysiske samlingene på studiestedet vil det være praksis. I praksisukene vil det være full uke. Det er mulig å kombinere studiet med jobb, men det forventes at studentene er til stede på studiestedet under samlingene.

Du vil bli tatt opp på en master i helsesykepleie, men har anledning til å avslutte etter 90 studiepoeng. Studiet har 25 studieplasser.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Elverum
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights