Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Integrert Master
Hamar
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk er en masterutdanning som kombinerer musikkutøving og musikkpedagogikk, praksis og teori. Med musikk som masterfag fordyper du deg i utøving, formidling, skaping og produksjon. Samtidig trenes du i å lære bort musikk og i å bruke musikk i samspill med andre kunstfag og skolefag.

Studiet gir deg undervisningskompetanse i grunnskolen, videregående opplæring, kulturskolen, folkehøyskolen og det frivillige kulturlivet. Utdanningen har et bredt fokus på utvikling av yrkesrelevante musikalske, tverrfaglige og profesjonsfaglige ferdigheter.

Lærerne på utdanningen har høy kompetanse som utøvere, formidlere og forskere, og studiet samspiller med et aktivt kultur- og musikkmiljø på Hamar. Møteplassene, praksisarenaene og læringsformene er mange og varierte.

Hos oss kan du ha musikk som hovedfokus fra første studiedag og frem til ferdig doktorgrad dersom du ønsker det. Du blir del av et aktivt og utforskende musikkmiljø med stor bredde, høy kvalitet og mange utviklingsmuligheter.

Les mer om det nye studiet her.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!