Integrert Master

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk er en masterutdanning som kombinerer musikkutøving og musikkpedagogikk, praksis og teori. Med musikk som masterfag fordyper du deg i utøving, formidling, skaping og produksjon. Samtidig trenes du i å lære bort musikk og i å bruke musikk i samspill med andre kunstfag og skolefag.

Studiet gir deg undervisningskompetanse i grunnskolen, videregående opplæring, kulturskolen, folkehøyskolen og det frivillige kulturlivet. Utdanningen har et bredt fokus på utvikling av yrkesrelevante musikalske, tverrfaglige og profesjonsfaglige ferdigheter.

Lærerne på utdanningen har høy kompetanse som utøvere, formidlere og forskere, og studiet samspiller med et aktivt kultur- og musikkmiljø på Hamar. Møteplassene, praksisarenaene og læringsformene er mange og varierte.

Her er det topp moderne øvingsrom, et velutstyrt lydstudio og flere gode musikksaler. Campus Hamar ligger midt i byen og gir studentene umiddelbar tilgang til et rikt kultur- og musikkliv. Studiet har jevnlig undervisning og prosjekter på noen av Innlandets beste konsertscener. Studentene får tilgang på alt de trenger av fasiliteter til å utvikle seg faglig og ha det gøy.

Hos oss kan du ha musikk som hovedfokus fra første studiedag og frem til ferdig doktorgrad dersom du ønsker det. Du blir del av et aktivt og utforskende musikkmiljø med stor bredde, høy kvalitet og mange utviklingsmuligheter.

Les mer om studiet her.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights