Vis studentum.no som: Mobil

Kreativ dokumentarregi - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
Søknadsfrist: 16. mars
Ja

Kreativ dokumentarregi - Bachelor

Bachelor i kreativ dokumentarregi

Dokumentarstudiet ved Den norske filmskolen (ved Høgskolen i Innlandet) er basert på både praktisk og teoretisk undervisning, samt en rekke praktiske øvelser som tar for seg temaer som idéutvikling og konsepsjon, visuell fortelling, redigering og lydetterarbeidet.

Bachelor i kreativ dokumentarregi passer for deg som:

  • ønsker å bli i stand til å ha det overordnede kunstneriske ansvaret for en film
  • ønsker å skape opplevelsesrike og innsiktsfulle filmer om virkeligheten
  • vil ta en utdanning med både praktisk og teoretisk undervisning

Kort Om studiet

Gjennom studiet deltar dokumentarregissøren i fellesundervisning i filmfortelling, dramaturgi, og filmhistorie. Dessuten i fellesproduksjoner, "penneprøver", hvor de får testet og utviklet sine kreative evner, håndverksmessige ferdigheter og samarbeidsevner.

Det er stort fokus både på å utvikle gode leder- og samarbeidsevner, og arbeidet med å utvikle en egen stil. Utdannelsens mål er å utvikle den enkelte dokumentarregissør til personlige fortellere, som kan skape opplevelsesrike og innsiktsfulle filmer om virkeligheten.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!