Kosthold og coaching

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Kortere studier
Nettstudier
1/2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Vår
Nettstudier

Kosthold og coaching

Kosthold og coaching videreutdanner personlige trenere og gjøre dem kvalifisert til å arbeide med personer som har behov for ernæringsråd og kostholdsveiledning. Studiet har fokus på sammenhengen mellom det fysiske og psykiske, da forståelse for dette har avgjørende betydning for motivasjon for livsstilsendring og trening.

En utdannet personlig trener er i dag kvalifisert for å jobbe med planlegging, gjennomføring og evaluering av fysisk trening for friske personer uten sykdom eller skade. Denne grunnleggende kompetansen er god nok for å trene mange personer i dag, men setter begrensninger for personer som har behov for ernæringsmessige råd i forbindelse med vektreduksjon eller oppgang. 

Fullført studium kvalifiserer for oppgaver som innebærer arbeid med personlig trening for personer med særlige behov for ernæringsmessig veiledning i frivillig, offentlig og privat sektor.

Studiet er nettbasert og søkbart under kategorien "betaling- og oppdragsstudier - fakultet for helse- og sosialvitenskap" på Søknadsweb.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!