Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsvitenskap, med fordypning i helse og treningsfysiologi - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Lillehammer
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Idrettsvitenskap, med fordypning i helse og treningsfysiologi - Bachelor

Bachelor i idrettsvitenskap – med fordypning i helse og treningsfysiologi

Ønsker du mer kunnskap om idrettsfysiologi? Er du interessert hvordan trening påvirker kroppen? Vil du bli i stand til å utvikle treningsopplegg for ulike mennesker? Da er dette utdanningen for deg!

Kort om studiet

I denne utdanningen vil du lære hvordan fysisk aktivitet og trening påvirker menneskekroppen. Du vil lære hvordan denne kunnskapen kan brukes til å oppnå topprestasjoner i idrett og bedre helse til personer med ulike sykdommer. Du vil lære hvordan du veileder andre og hvordan du tilpasser veiledningen til ulike behov. 

Utdanningen er naturvitenskaplig innrettet men berører også psykologi og idrettens rolle i samfunnet.

Teorien blir satt ut i praksis, både i form av idrettsaktiviteter, praktisk instruksjon, flere typer praksis i arbeidslivet og forskningsarbeid. Høgskolen Innlandets testlaboratorium på Lillehammer benyttes i undervisningen.

Utdanningen er lagt til rette for toppidrettsstudenter og kan dermed kombineres med idrettssatsing. Lillehammer er kjent for godt studiemiljø og er en aktiv by med unike muligheter innen friluftsliv og idrettsaktiviteter på alle nivåer.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse.

Søkere med Årsstudium i idrett kan få vurdert innpass på bakgrunn av tidligere beståtte emner. 

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!