Vis studentum.no som: Mobil

Idrett - Årsstudium, Lillehammer

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Lillehammer
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Idrett - Årsstudium, Lillehammer

Årsstudium i idrett på Campus Lillehammer

Ønsker du en innføring i idrettsvitenskap? Vil du lære mer om læring og ledelse i idrettsaktiviteter? Da kan årsstudium i idrett være riktig valg for deg!

Kort om studiet

Årsstudium i idrett på Lillehammer tilsvarer første studieår på Bachelor i idrett med fordypning i helse og treningsfysiologi. Studiet passer for deg som har interesse for idrett og som kunne tenke deg en utdanning innen fagområdet. Studiet kan også være et supplement til annen utdanning.                            

Studiet er bygget opp av både teoretiske og praktiske emner og gir en bred innføring i idrettsvitenskap. Du vil lære om kroppens oppbygning og funksjon og om hvordan den påvirkes av trening. Du vil lære å lede og legge til rette for læring, motivasjon og prestasjon i ulike idrettsaktiviteter. Du vil lære om idrettens rolle og funksjon i samfunnet.  

Etter avsluttet årsstudium er det mulig å søke om opptak på andre studieår på bachelor i idrett. Det er også mulig å kombinere dette årsstudiet med andre bachelorstudier.

Årsstudium i idrett er lagt til rette for toppidrettsstudenter, og kan dermed kombineres med idrettssatsing. Lillehammer er kjent for godt studiemiljø og er en aktiv by med unike muligheter innen friluftsliv og idrettsaktiviteter på alle nivåer.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller vurdering på grunnlag av realkompetanse. Det stilles ingen krav om forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!