Integrert Master

Grunnskolelærer for trinn 1-7, samlingsbasert

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Grunnskolelærer for trinn 1-7, samlingsbasert

Grunnskolelærerutdanningen trinn 1-7 er en femårig utdanning på masternivå som gir deg kompetanse til å undervise på barnetrinnet. Den samlingsbaserte lærerutdanningen passer for deg som ikke har anledning til å følge daglig undervisning på studiestedet, men som likevel har rom for et heltidsstudium i hverdagen.

Utdanningen gir deg kunnskap om hvordan barn lærer, og hvordan du legger til rette for den enkelte elevs faglige, personlige og sosiale utvikling. Overgangen fra barnehage til skole, og lekens rolle i begynneropplæringen, er viktige fokusområder.

Grunnskolelærerutdanningen er en allsidig utdanning som gjør deg kvalifisert til å søke på en rekke ulike jobber, også utenfor utdanningssektoren. Utdanningen gir deg faglig fordypning innenfor flere fagområder. Gjennom mange praksisdager i skolen får du kontinuerlig utviklet deg i din lærerrolle. Pedagogikkfaget står selvfølgelig sentralt, for at du skal bli en profesjonell og trygg lærer i fremtidens skole. Ved endt utdanning skal du ha god forståelse for hva som definerer god undervisning. Du lærer hvordan du kan organisere og lede læringsprosesser, og hvordan du kan utvikle gode relasjoner til elever og foresatte.

Gjennom utdanningen møter du nysgjerrige elever i en viktig periode av deres liv, og får jobbe med utvikling av hele mennesket. Du får kompetansen du trenger for å bli den gode læreren elevene husker i fremtiden. Som lærer i grunnskolen vil du få mange og varierte oppgaver der du får brukt ulike sider av deg selv. Læreryrket er spennende og krevende, men aldri kjedelig!

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights