Vis studentum.no som: Mobil

Filmmanus - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
Søknadsfrist: 9. januar 2017
Ja

Filmmanus - Bachelor

Bachelor i filmmanus – bli manusforfatter!

Manuskriptforfatteren er ansvarlig for å skape manuskriptet som skal stå som både et litterært verk og som grunnlag for den ferdige filmen. Dramatisk filmfortelling er avhengig av dette dokumentet som skildrer filmens univers, handling og karakterer.

Bachelor i filmmanus passer for deg som:

  • ønsker å bli profesjonell manusforfatter
  • vil lære å utvlike sjangre innen manusarbeid
  • vil jobbe med film- og TV-produksjoner

kort Om studiet

Ved manuskriptlinjen vektlegges det praktiske fortellertekniske håndverket. Studentene skal beherske de ulike sjangere innen manusarbeid, både når det gjelder film- og tv-produksjoner. I løpet av studiet skal de utvikle evnen til samarbeid med studentene på regi- og produsentlinjen. I studiets første del får studentene grunnleggende dramatisk fortellerkompetanse, mens i den andre delen utvikler de en egen stil og uttrykk samt starter arbeidet med det spillefilmmanus som blir en del av deres eksamensarbeid.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!